1. Cele mai bune pacaleli de 1 Aprilie ale tuturor timpurilor. Muzeul pacalelilor din San Diego a realizat Top-ul 100 al celor mai reusite farse din toate timpurile. Acestea au fost ierarhizate in functie de notorietate, absurditate si numarul de oameni pacaliti, potrivit Romantica. Recolta de spaghetti, tv colorul instant sau hamburgerul pentru stangaci sunt cateva din cele mai tari farse. Cititi TOP 100 pacaleli.

2. A facut sex cu un arici ca sa scape de ejaculare precoce. Un barbat din Serbia, Zoran Nikolovic, a fost pacalit ca astfel se poate vindeca de ejacularea precoce. "Mi-a fost rusine sa merg la o clinica si sa vorbesc despre problemele mele intime, astfel ca am luat de bun tot ce mi-a spus vraciul...Medicii au fost nevoiti sa-mi refaca organul in totalitate, pentru ca era complet distrus", a declarat Nikolovic, potrivit Cancan.

3. S-a inventat bomba cu ardei iute si piper. Expertii indieni au inventat bomba cu ardei iute si piper. Aceasta bomba va fi folosita ca alternativa la grenadele fumigene, deoarece ea va declansa lacrimarea intensa a celor care vor fi atacati, scrie Libertatea.

4. Imprumut la banca sa-si ucida sotul. Sub pretextul unui imprumut pentru renovarea locuintei, o britanica a cerut bani de la o banca sub forma de imprumut pentru a-si ucide sotul. Suma solicitata de asasin era de 5.700 de euro. Zoe Kenealy voia sa incaseze asigurarea de viata a sotului ei, potrivit Click.

5. O concurenta la Miss Anglia are peste 80 de kilograme. Chloe Marshall ar putea fi prima regina a frumusetii din Marea Britanie care depaseste 80 de kilograme in greutate. Tanara, in varsta de 17 ani, a intrat in finala concursului Miss Anglia cu toate ca poarta masura 16 la haine (aproximativ 44 in Europa), noteaza The Daily Mail, citat de Gandul.

6. Paris Hilton si-a spart barbia la Praga. Obosita sa mai dea interviuri, sa pozeze sau sa mai acorde autografe, Paris a incercat sa iasa in fuga dintr-un magazin cu CD-uri, moment in care s-a impiedicat de o treapta si a cazut cat era de lunga, scrie Cancan.

7. Locuitorii unui oras din Mexic au bagat la inchisoare un... taur. Prizonier in spatele gratiilor pentru ca s-a comportat ca... o bestie. Locuitorii unui oras din sudul Mexicului au bagat la inchisoare un taur. Oamenii din Canalumtic au declarat ca taurul le-a devorat recoltele de porumb si le-a distrus doua magazine din lemn, scrie Romantica.

8. Un caine si un cangur, buni prieteni. O intamplare impresionanta a avut loc zilele trecute in oraselul Torquai din Australia. Un caine din rasa Pointer sarmos, pe nume Rex, in varsta de 10 ani, a salvat de la moarte un pui de cangur. Dulaul l-a gasit pe micut in mijlocul strazii, in marsupiul mamei cangur, ucisa de o masina. Rex a luat puiul si l-a dus la stapana lui, ramasa muta de uimire. Micutul cangur si-a revenit repede, scrie Libertatea.

9. Ministrul finlandez de externe a trimis sute de mesaje erotice unei stripteuze. Ministrul de externe finlandez Ilkka Kanerva a fost nevoit sa demisioneze dupa ce a trimis unei stripteuze sms-uri cu tenta sexuala, informeaza AFP. Johanna Tukiainen a facut publice mesajele erotice trimise de fostul ministru. Johanna Tukiainen are 29 de ani si este conducatoarea trupei de dans erotic, scrie Click.

10. Matt McConaughey spera sa moara fericit, dupa o partida de sex! Starul american care, nu de mult, a fost votat drept cel mai sexy actor al lumii, isi doreste sa moara ca tatal sau, adica dupa o partida de sex, potrivit 7Plus.