• Mihaela Radulescu despre bloggerii trecuti de 30 ani, cu referinta directa catre Andreea Marin (in Ghidul TV Evenimentul zilei, citat de Atac online):

„Cand o persoana publica isi face blog imi da senzatia ori ca e disperata sa livreze lumii informatii magulitoare despre ea, ori crede ca asta-i calea spre mentinerea succesului”. „O persoana publica trecuta de 30 de ani, de exemplu, care-si face blog, mi se pare exact la fel de ridicola ca o «tanara» de vreo 50 de ani dansand lasciv pe muzica house”

  • Monica Columbeanu despre impresarul ei italian, Antonello de Gennaro (Click):

A trebuit sa-i fac clara aceasta situatie, deoarece Antonello este genul de barbat caruia ii place sa atinga pe maini si sa ia in brate personale de sex feminin, chiar daca ele opun rezistenta. A trebuit sa-i explic ca nu suport sa fiu luata de maini sau in brate de altcineva decat de membrii familiei mele”

  • Gigi Becali a incercat sa dea la Fanatik Show (Telesport) o explicatie hazlie vizitei facute lui Sorin Cartu la "Doi cocosi" de varul sau, chiar inaintea meciului Steaua-Dacia Mioveni:

"Cred ca Virgi s-a dus la "Doi cocosi" pentru ca avea pofta de ficatei. Au aia acolo niste pipote si niste ficatei... o nebunie"

  • Viorel Danacu, Mare Maestru al Marii Loje Nationale a Romaniei, argumenteaza  recenta deschidere a magazinului masonic, de pe strada Gramont (Cotidianul):

„Necesitatea de a aparea primul magazin masonic s-a datorat faptului ca, in 15 ani de masonerie in Romania, recuzita masonica nu a fost vinduta la niste preturi ca intre frati".

  • MISA il sprijina la primaria capitalei pe Cozmin Gusa

Pentru a ajuta la succesul politic al lui Gusa si al adeptilor lor din PIN, toata suflarea MISA se speteste pentru a acumula cat mai multa „energie orgonica”, pe care o vor inmagazina si o vor pune in circulatie pe 1 iunie, cand vor face o spirala, pe Lacul Vacaresti. Pentru cei care nu cunosc, energia orgonica este o energie de natura cosmica rezultata in timpul actului sexual. (Atac online)