1. Si-a vandut 11 copii cu 316 euro bucata. Italianca Caterina Annarumma si-a iubit toti cei 12 copii pe care i-a avut. Acest lucru nu a impiedicat-o sa-i vanda unul cate unul. Femeia a declarat ca a recurs la acest gest pentru a se hrani. Tatal tuturor acestor copii este un barbat care in momentul conceperii primului copil era insurat. In tot acest timp, Caterina a tinut secret totul, numai ca anul acesta a decis sa spuna totul politiei, scrie Click.

2. S-au casatorit dezbracati. Stephanie Wellbelove, o britanica in varsta de 39 de ani, si iubitul ei Clive, in varsta de 45 ani, si-au oficiat casatoria asa cum au venit pe lume. Ei le-au cerut invitatilor sa participe la eveniment fara haine si fara complexe. Cu toate acestea, nuntasii nu au renuntat la eticheta, ei purtand bijuterii scumpe, pantofi de firma si palarii extravagante, scrie Cancan.

3. 'Barbatii cu penisul mic sunt buni la sexul oral'. Starleta porno americana Erin Daye, care anul trecut a incercat in timpul unui maraton sexual sa se culce cu 1.001 parteneri, e de parere ca barbatii cu penisul mic si-au perfectionat diferite tehnici sexuale cu care isi pot satisface partenerele, citeaza Libertatea.

4. Cinci fetite dintr-un foc. Paulina si Piotr Szukiewicz, un tanar cuplu din localitatea poloneza Kilece, au devenit pentru prima oara parinti. Paulina a adus pe lume nici mai mult, nici mai putin decat cvintupleti. O astfel de sarcina se inregistreaza o data la 52 de milioane de cazuri, scrie Cancan.

5. S-a casatorit cu sotia donatorului de inima si apoi s-a sinucis la fel ca el. Un barbat caruia i-a fost transplantata inima unui sinucigas s-a sinucis, la randul sau, in acelasi fel ca si donatorul, la 12 ani dupa operatia de transplant. Dupa amandoi plange aceeasi femeie, intrucat Sonny Graham, care a primit inima lui Terry Cottle, s-a casatorit ulterior cu vaduva acestuia, relateaza publicatia britanica The Daily Mail, citat de Gandul.

6. Unicat in Romania: manastirea-corabie. La marginea orasului Urlati exista singura manastire din Romania construita ca o corabie. Ineditul lacas este o destinatie favorita a credinciosilor din toata tara, atrasi deopotriva de bisericuta in forma de corabie, de harul staretului si de o icoana facatoare de minuni, adusa de la Sfantul Mormant, scrie Click.

7. A facut o avere vanzand sperma on-line. Barbatul cerea 2000 de lire sterline pentru o "donatie de sperma" si totul se intampla pe web-site-ul propriu, www.mannotincluded.com. Site-ul a intrat in faliment anul trecut. Gonzales avea o datorie de 21.000 de lire sterline catre curierul de sperma, City Sprint. Neclar si in acest moment este de unde facea rost sarlatanul de sperma, potrivit Romantica.

8. Parul ei masoara 2,4 m. Pieptanatul nu e o treaba usoara pentru chinezoaica Cehng Shiqiong, care nu s-a tuns timp de 12 ani. Femeia, in varsta de 52 de ani, nu si-a mai scurtat podoaba capilara cu nici macar un centimetru din 1996 si a ajuns sa aiba un par lung de 2,4 metri, scrie Cancan.

9. Bicicleta cu pedalare fata in fata. Un inventator din Taiwan a creat o bicicleta dubla, pe care cei doi ciclisti stau fata in fata si pot pedala in acelasi timp. Lui Chen Yugang i-a venit aceasta idee, deoarece i se pare deranjant faptul ca doi oameni care utilizeaza o bicicleta dubla nu se vad unul pe celalalt, scrie Libertatea.

10. Papusa cu cei mai mari sani. Botezata de creatorul ei “Fata balon”, papusa Barbie cu cei mai mari sani din lume este principalul punct de atractie dintr-un parc chinez, relateaza EPA. Shu Yong a spus ca papusa este mai mult pentru un public masculin pentru ca implineste o fantezie a barbatilor, scrie Click.