1. Printul William, in fundul gol. Pentru a se razbuna ca a fost pozat de catre printul William dormind dezbracat alaturi de doua blonde dupa petrecerea de burlaci data de Peter Phillip, Mike Tindall, iubitul Zarei Phillips, i-a pregatit o farsa pe masura. Impreuna cu Peter, Mike i-a dat lui William pantalonii jos si l-au fotografiat cand acesta incerca cu disperare sa-si traga chilotii la loc, scrie Cancan.

2. Banica jr. ia 30 de mii de euro pe seara. Click! a aflat care sunt salariile celor pe care ii vedem aproape zilnic pe sticla, sumele lunare le-am impartit la minutele lucrate efectiv, iar rezultatele obtinute sunt spectaculoase. Adrian Mutu, Stefan Banica jr., Dan Negru si Catalin Maruta sunt celebri si bogati, iar acasa ii asteapta cate o femeie frumoasa. Vedeta show-ului “Dansez pentru tine”, difuzat de PRO TV, a combinat avantajos doua dintre talentele sale: cel de prezentator TV si cel de cantaret. Asa se face ca Stefan Banica jr. a ajuns sa castige circa 30.000 de euro pentru fiecare editie a emisiunii, ce-i drept, fiind in acelasi timp regizor, interpret si consultant.

3. Hitler – intr-o reclama la palarii in Germania. O firma care produce palarii a reusit sa sparga un tabu in Germania, folosind imaginea lui Adolf Hitler pentru a-si promova produsele. Reclama la Hut Weber pune mustata si coafura liderului nazist, fara fata, alaturi de celebra imagine a lui Charlie Chaplin din The Great Dictator, tot fara fata, dar cu palarie, scrie Gandul.

4. 'Putin s-a iubit cu o minora'. Presa din toata lumea vuieste pe tema relatiei inca neconfirmate dintre presedintele rus Vladimir Putin (56 de ani) si frumoasa fosta gimnasta Alina Kabaeva. Informatiile socante curg non-stop. Un ziar din Azerbaidjan, 'Xabar', a informat ieri ca tanara, acum in varsta de 25 de ani, i-ar fi devenit iubita lui Putin in anul 2000, dupa Olimpiada de la Sydney, pe cand avea doar 17 ani, scrie Libertatea.

5. Pastila de slabit de 1,2 euro. "Alli", o pastila care costa doar 1,2 euro si care este produsa in SUA, ar putea fi salvarea persoanelor care sufera din pricina obezitatii. Rezultatele remarcabile obtinute de utilizatorii de dincolo de Atlantic i-au determinat si pe europeni sa doreasca sa o incerce, primele importuri in Marea Britanie urmand a avea loc in luna iunie a anului viitor, scrie Cancan.

6. La plimbare, cu capul mamei in mana. Opinia publica din Spania, in stare de soc dupa o crima oribila. Un barbat de 35 de ani, din Spania, care si-a ucis mama, a fost retinut de politisti, luni seara, in timp ce se plimba prin orasul Santomera tinand in mana capul mamei sale, invelit intr-o carpa, relateaza AFP citand reprezentantii prefecturii din regiunea Murcia, potrivit Click.

7. Paris Hilton, platita cu 140.000 de dolari pentru o aparitie in club. Daca v-ati intrebat cat costa o noapte cu Paris Hilton, raspunsul pare sa fie destul de simplu: 140.000 de dolari. Aceasta este suma pe care a primit-o blondina pentru a-si face aparitia in clubul de noapte londonez, Mahiki. Si pentru acest sac de bani, Hilton nu a stat decat o ora si patruzeci de minute, scrie Romantica.

8. Exista viata fara supermarket. Locuitorii unui sat din Marea Britanie traiesc doar din ce le ofera „Ferma Viitorului“. Isi cultiva singuri cartofi, usturoi, ceapa, legume verzi si cresc puii si porcii pe un teren inchiriat de patru hectare, scrie Evenimentul Zilei.

9. Un “radio cu pasarele” face senzatie in Marea Britanie. Un post de radio care nu transmite altceva decat cantecul pasarelelor din regiunea rurala a Marii Britanii are parte de un succes neobisnuit. Asa-numitul “Birdsong Station” (postul cu cantec de pasari, n.r.), este deja preferatul a jumatate de milion de ascultatori, scrie Gandul.

10. La doar 14 ani consuma 16 sticle de vin pe zi. La doar 14 ani, Natasha Farnham este cea mai tanara persoana din Marea Britanie care sufera de o insuficienta a ficatului. Cauza acestei cumplite boli este consumul exagerat de alcool. Tanara a ajuns pe un pat de spital dupa ce a baut 16 sticle de vin intr-o singura zi, iar, acum, la luni bune de la incident, sufera din pricina pierderii memoriei, scrie Cancan.