1. O "preoteasa" a facut sex cu 3.472 de credinciosi. O secta iesita din comun, descrisa in cartea comisarului Tandin, e "Biserica Sexului", aflata pe taram american. Singura conditie pentru cei care vor sa fie admisi aici e sa faca amor cu Marea Preoteasa, pe nume Sabrica. Femeia era incurajata chiar de sotul ei. Invitata sa-si spuna povestea la un talk-show, ea a declarat ca primise in ea "dragostea a nu mai putin de 3.472 de binecredinciosi", scrie Cancan.

2. Chirurgia estetica, pe intelesul copiilor de patru ani. Chirurgia plastica pe intelesul copiilor. Asta promoveaza o noua aparitie editoriala din SUA, scrisa de catre un doctor. Cartea “My Beautiful Mommy” (mamica mea frumoasa, n.r.), incearca sa explice unui public-tinta cu varste cuprinse intre patru si sapte ani de ce mama doreste sa-si mareasca sanii, sa-si micsoreze burta si sa-si corecteze nasul, scrie Gandul.

3. Case de 25.000 de dolari pentru caini. O companie americana producatoare de spatii de joaca pentru copii a lansat, in premiera, o linie de vile de lux special create pentru patrupede Magda Ursu Compania "La Petite Maison" ofera cele mai diversificate modele de case pentru caini, inclusiv custi de interior, la preturi cuprinse intre 7.000 de dolari si 25.000 de dolari, in functie de dimensiuni si de materialele folosite, scrie Cancan.

4. Jaf armat pe bicicleta la o banca din Chisinau. Filiala din Chisinau a Bancii Comerciale Mobiasbanca a fost tinta unui atac armat inedit prin modul in care s-a produs, informeaza Info-Prim Neo in pagina electronica, citand serviciul de presa al bancii. Suma furata nu a fost precizata. Dupa ce a luat banii scosi din seif de casierita, atacatorul a iesit cu repeziciune din cladire si a fugit pe o biciclet, scrie Click.

5. Cel mai tanar inventator din lume. La doar cinci ani, Sam Houghton din Derbyshire, Marea Britanie, a reusit sa impresioneze lumea, stabilind un nou record mondial. Baietelul a realizat o matura cu doua perii, devenind astfel cel mai tanar inventator din lume. Sam a avut geniala idee cand abia implinise trei ani, scrie Cancan.

6. Au prins un somn urias. La prima lui iesire la pescuit, austriacul Holger Vukovich, in varsta de 14 ani, a prins impreuna cu varul sau un somn urias. Baietii au mers zilele trecute la un lac de langa localitatea Baumgarten din Austria. Pestele prins are peste doi metri si cantareste 50 de kilograme, scrie Libertatea.

7. Miscarea de eliberare din robia telefonului. Inspirandu-se de la compania feroviara nationala a Frantei, care pe trenurile de mare viteza ofera „zone zen“, in care celularele nu functioneaza, autoritatile din Graz, cel de-al doilea oras ca marime al Austriei, au dispus ca toti pasagerii mijloacelor de transport in comun sa-si puna pe „silentios“ telefoanele pe timpul calatoriei, scrie Evenimentul Zilei.

8. La un pas de faliment ca au pozat sexy. Sapte mamici spaniole din Serradilla del Arroyo care au pozat goale pentru un calendar cu scopul de a ajuta scoala copiilor lor sunt datoare pana peste cap pentru ca nu au reusit sa vanda decat foarte putine exemplare, relateaza AFP, citat de Click.

9. Putin si-a aratat muschii de dragul iubitei. Ziarul britanic The Daily Mail a publicat ieri informatia conform careia durul Putin a fost convins de frumoasa sportiva sa devina mai bland, mai 'uman'. Se pare ca, la dorinta rusoaicei, Putin a inceput sa-si expuna si corpul plin de muschi in fata aparatelor de fotografiat, desi pana anul trecut acest lucru era de neconceput. De asemenea, liderul de la Kremlin a inceput sa permita presei sa-l fotografieze in ipostaze 'neoficiale', scrie Libertatea.

10. S-a scurs pe internet video-ul cu scene de sex a vedetei Big Brother Marea Britanie. Una dintre participantele la Big Brother Marea Britanie, Chanelle Hayes, se va inrosi de rusine cand va vedea video-ul cu scene picante de sex care s-a scurs pe internet. Imbracata in lenjerie intima sexy, Chanelle se plesneste peste posterior si il invita pe cel care filmeaza la o partida incitanta. Dupa cateva gafaieli, materialul se incheie brusc, dupa doar 40 de secunde, scrie Romantica.