Luis Lazarus spune ca a avut un scandal iesit din comun, finalizat cu o imbranceala, amenintari, injuraturi si tot tacamul cu un subiect al investigatiilor sale, cu controversatul primar al Voluntariului, Florin Pandele (PSD). care l-a "injurat de morti si m-a amenintat ca-mi face copiii"

"Ce vrei, ba, de la mine? Baaa, eu am furat ouale de sub closca, baaa, eu sunt smecher de smecher, gandeste-te ca am avut 54 de dosare penale si n-a reusit nimeni sa-mi faca ceva". (Cancan)

Florin Pandele neaga acuzatiile lui Lazarus, pe care le-a etichetat drept fantasmagorii.

"Este adevarat ca m-am intalnit cu domnul Lazarus, dupa ce am iesit din cele doua emisiuni ale lui Dan Diaconescu, insa de fiecare data am schimbat doar cateva cuvinte in cel mai civilizat mod cu putinta..." (Cancan)

Un rege candideaza pentru un post de consilier. Cu alte cuvinte, Florin Cioaba, regele rromilor, concureaza pentru un post de consilier judetean la Sibiu pe listele Aliantei pentru Unitatea Rromilor (AUR). „Eu am mai fost consilier judetean si cred ca pot face lucruri bune pentru comunitatea sibiana“, a declarat regele Cioaba. (Gardianul)

Primarul Devei, liberalul Mircia Muntean, a inceput sa lucreze pentru al patrulea mandat. Prima mutare: inlocuirea intersectiilor semaforizate cu giratorii. A mers pana in panzele albe, facand 12 sensuri giratorii intr-un oras de doar 68.000 de locuitori. Pretul platit: intre 200.000 si 800.000 de euro pentru fiecare. „Daca vreau, fac si giratorii patrate”, i-a raspuns el la un moment dat unui consilier local mai neincrezator. (Evenimentul Zilei)