Gropari anchetati ca au mutat mortul dintr-o groapa in alta. Administratorul si groparii Cimitirului Sineasca din Craiova s-au ales cu dosar penal pentru profanare de morminte, dupa ce o femeie a descoperit ca sotul sau, decedat in 2007, a fost mutat dintr-un mormant in altul. Adminisratia a motivat ca l-a mutat fiindca-l ingropase din greseala in alta groapa, scrie Cancan.

Fantoma unui preot, fotografiata in catedrala? Turistei Olga Chatlova nu i-a venit sa creada atunci cand a developat fotografiile din vacanta. Rusoaica a vazut fantoma unui preot in poza din catedrala Sf. Petru din Londra. Ea este convinsa ca silueta cetoasa este fantoma unui preot din secolul al XVI-lea. "Nu mi-a venit sa cred atunci cand am vazut poza in computer. Bineinteles ca este o fantoma. Nu era nimeni in fata mea atunci cand am facut poza", a declarat Olga, scrie Romantica.

Jeansi cu bikini. O companie producatoare de jeansi din Brazilia a creat un model cu bikini la vedere pentru a impaca dorinta clientelor de a avea pantaloni cu talie joasa fara insa a li se vedea lenjeria intima. Sandra Tanimura, creatoarea inovatorilor jeansi, a declarat ca ideea i-a venit dupa ce mai multe cliente s-au plans ca blugii cam cad de pe ele, scrie Cancan.

Snobii Rusiei vor avea presa lor . Omul de afaceri Mihail Prohorov va investi 150 de milioane de dolari intr-un trust media pentru rusii bogati, care nu se feresc sa-si arate „valoarea“ si nu urasc apelativul „snob“. Holdingul se va numi chiar asa - „Snob“ - si va fi compus dintr-o revista, o televiziune prin cablu si un site de internet cu tot cu magazin on-line si forum pentru a facilita contactele intre noii bogati ai Rusiei, relateaza Reuters, citat de EvZ.

Trei persoane strivite de un elefant. Trei oameni au murit, zilele trecute, striviti de un elefant, in timpul unui ritual religios care avea loc la un templu hindus din India. Animalul s-a speriat si a incercat sa fuga, calcand in picioare tot ce i-a iesit in cale, scrie Libertatea.

A aparut fata de care s-a indragostit Harry Potter – si inca alte cateva doritoare. A fost descoperita blonda din Australia care i-a furat inima actorului Daniel Radcliffe, cel care l-a intruchipat pe vrajitorul Harry Potter in seria de pelicule cu acelasi nume. Se numeste Cassie McKay, are 20 de ani, lucreaza la o companie de asigurari, este blonda cu ochi albastri si…complet neinteresata de Radcliffe, deoarece are deja un iubit, scrie Gandul.

Bunica la 36 de ani. Insarcinata la 20 de ani, Tara Bailee din Marea Britanie, a trebuit sa se resemneze si sa isi creasca singura fetita. Acum, la 36 de ani, femeia se poate lauda ca este una dintre cele mai tinere bunici din lume, deoarece fata ei, in varsta de 15 ani, a adus pe lume o fetita sanatoasa, scrie Cancan.

13 suspecti de furt de penisuri au fost arestati. Politia din Congo a arestat 13 suspecti vrajitori, acuzati ca au folosit magia neagra pentru a fura sau a micsora penisurile barbatilor, dupa ce un val de panica a cuprins orasul Kinsasha. Vestile despre asa zisii hoti de penisuri nu sunt neobisnuite in Africa de Vest, unde credinta in religia traditionala si vrajitorie sunt inca larg raspandite si unde inca mai au loc ritualuri de sacrificii omenesti pentru obtinerea de sange sau de parti ale corpului, Romantica.

Tony Blair, prins in tren fara bilet. Fostul premier britanic calatoreste cu trenul fara bilet si fara bani cu care sa plateasca amenda. Tony Blair a fost prins recent de controlor, iar atunci cand i s-a cerut sa achite amenda de circa 35 de euro fostul premier a ridicat din umeri, pentru ca nu avea bani la el, scrie Libertatea.