1. Locuitori din insula Lesbos, patria poetei antice Sappho, au anuntat marti ca vor revendica in justitie utilizarea exclusiva a termenului lesbiana. Reclamantii, doua localnice si un militant al unui grup nationalist pagan, Dimitris Lambrou, cer justitiei sa interzica Uniunii homosexualilor si lesbienelor din Grecia (OLKE) sa continue sa poarte acest nume, scrie Gandul.

2. Un preot rus a fost chemat sa sfinteasca ceea ce credea a fi o scoala de dans, dar si-a practicat, in realitate, harul divin pentru...un club de striptease, informeaza Gandul.

3. Cuplurile din China si Hong Kong au cele mai putine sanse sa ajunga la orgasm, in timp ce italienii si spaniolii sustin ca nu au nici o problema cu juisatul, se arata intr-un studiu efectuat de Durex, citat de Romantica.

4. Un restaurant din Beijing, China, are un meniu cel putin ciudat. Toate felurile de mancare au ca ingrediente penisuri prelevate de la peste 30 de specii de animale. In deschiderea meniului, se scrie despre beneficiile medicale ale consumului de penisuri si testicule, noteaza Libertatea.

5. Symba, artista unguroaica care picteaza dezbracata, s-a tinut de cuvant: i-a facut un portret lui Traian Basescu. Lucrarea e deja gata, iar Symba marturiseste ca e una dintre cele mai bune opere realizate vreodata de ea, titreaza Libertatea

6. Cercetatorii francezi au descoperit ca intre viata sexuala a barbatilor si activitatea criminala exista o legatura foarte stransa, relateaza Click. Astfel, cei care nu au reusit sa se culce cu o femeie pana la 20 de ani risca sa dezvolte obsesii care, odata cu trecerea timpului, ii pot impinge la crime.

7. Paris are de gand sa petreaca luna de miere in patru. Prietena ei, Nicole Ritchie, indragostita de fratele lui Benji, Joel Madden, a ramas socata cand a auzit invitatia de a face o nunta “la dublu”, afirma Click.

8. Ronaldo a avut o altercatie puternica cu 3 prostituate pe care le luase in camera sa de hotel pentru a face sex in grup. Dupa ce planuise o seara de neuitat, mare i-a fost mirarea lui Ronaldo cand a realizat ca prostituatele erau travestiti, relateaza Romantica.

9. Un spital din Baralaba, Australia a trebuit sa fie inchis timp de 24 de ore ca urmare a invaziei unor paianjeni veninosi, scrie Zigonet.

10. Un guvernator din nordul Arabiei Saudite a ordonat autoritatilor din regiune sa-i pedepseasca taindu-le parul pe toti barbatii care flirteaza cu femei in public, afirma AP.