O inregistrare porno de acum 40 de ani cu Jimi Hendrix, lansata pe piata. La 28 de ani de la trecerea sa in eternitate, Jimi Hendrix revine in forta in atentia publicului. Nu este vorba de un album cu hiturile celebrului cantaret, chitarist si compozitor american, ci de un filmulet pentru adulti realizat in urma cu patru decenii. Filmul, obtinut de la un colectionar particular, il prezinta de Jimi Hendrix facand sex cu doua femei. Una dintre fostele iubite ale legendarului cantaret a confirmat autenticitatea peliculei, scrie Romantica.

Dezmat pe plaja cu nepoata Reginei Elisabeta a II-a. Printesa Beatrice, fiica Ducesei de York, nu-si face probleme din cauza obezitatii, desi la 19 ani acest lucru ar trebui sa o ingrijoreze serios. Ea a fost surprinsa de paparazzi la plaja, in insula St. Barts din Caraibe, in compania unui tanar care pe langa ea pare ca i-ar fi mai degraba fiu decat iubit, scrie Cancan.

La doar 10 luni are 1,05 metri. Cea mai inalta femeie din India, Svetlana Singh, de 21 de ani, care masoara 2,19 metri, e convinsa ca fiul ei, Karan, este “uriasul planetei”, informeaza Reuters. Si asta pentru ca la varsta de numai 10 luni, micutul masoara deja 105 centimetri si a facut primii pasi, scrie Click.

Estonia: sofer orb oprit de echipajul de politie. Politia estoniana a anuntat ca a oprit un tanar sofer pe un drum din localitatea Tartu, care era orb. Kristjan Gradolf, in varsta de 20 de ani este la a doua abatere de acest gen. Prima data a fost oprit si amendat de politie pe 5 august 2007, insa amenda nu a fost suficient de mare ca sa nu mai incerce a doua oara, scrie Capital.

300 de englezi goi pe camp. Trinny si Susannah, doua prezentatoare ale televiziunii britanice, au reusit sa mobilizeze 300 de de persoane, care au acceptat sa pozeze nud pe un camp din Sussex. Evenimentul, la care moderatoarele au jucat rolul principal, a fost gandit ca o modalitate de "celebrare a trupului britanic", scrie Cancan.

Recompensa de 10.000 $ pentru un porc. Roger Waters, basistul formatiei Pink Floyd, a oferit o recompensa de 10.000 de dolari persoanei care ii va gasi... porcul pierdut. Obiectul ratacit este de fapt un balon imens in forma de porc, care a fost eliberat in vazduh in timpul unui festival din California, SUA, scrie Libertatea.

Incredibil, dar parul lui Liz Hurely nu e parul ei. Actrita a avut cu siguranta o zi ghinionista, mai ales dupa ce a reusit sa ascunda un astfel de secret destul de mult timp. Din cauza vantului puternic, parul lui Liz Hurely a zburat in parti si a scos la iveala extensiile, potrivit Romantica.

Asa s-a dus Pamela la Bush. Invitata de onoare a presedintelui american George W. Bush la o cina data pentru corespondentii de la Casa Alba, actrita Pamela Andreson a reusit sa atraga toate privirile. Imbracata cu o rochie care abia i se tinea pe trup, Pamela a incercat, totusi, sa faca o figura frumoasa si sa discute despre drepturile animalelor, scrie Cancan.

Fast-food doar cu eticheta. Restaurantele fast-food din New York sunt obligate sa afiseze caloriile continute de meniurile oferite, potrivit unei decizii anuntate marti de Curtea de Apel din Manhattan, in urma sesizarilor facute de Departamentul de sanatate publica din New York, care lupta asftel impotriva cresterii galopante a numarului de obezi, scrie Evenimentul Zilei.