PSD a serbat ziua de 1 mai cu mici si bere in Parcul Izvor din Capitala. Inainte ca mancarea electorala sa fie impartita bucurestenilor veniti in parc, Mircea Geoana a tinut un discurs in care a afirmat, mai in gluma, mai in serios, ca "PSD e un partid atat de mare incat au loc si cei care vor hamburgeri, si cei care vor mici, si cei care vor bere". (HotNews)

Presedintele PSD Cluj, senatorul Vasile Dancu, a declarat joi, la Cluj, ca nu este de acord cu idea de a-l sprijini pe Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, in cazul in care Cristian Diaconescu, cel care candideaza din partea PSD, nu intra in turul II. “Dupa parerea mea asta este o mare greseala strategica, pentru ca nu putem de acum sa spunem ca noi avem, de fapt, doi candidati. Oprescu candideaza impotriva partidului, candideaza incercand, cu sau fara voia lui, sa segmenteze votul partidului si sa micsoreze sansa candidatului nostru de a ajunge in turul II, de aceea nu poate sa existe niciun fel de intelegere si niciun fel de colaborare cu o asemenea initiativa”, a afirmat Dancu. El a mai spus ca aceia care afirma ca sprijinirea lui Oprescu este o mutare viabila, “inseamna ca, de fapt, au o strategie ascunsa, strategii laterale”. (Gardianul)

Miron Mitrea si dorintele sale secrete: “Din doi unul va cistiga sigur, eu sper sa fie Diaconescu. Daca domnul Oprescu castiga, lucru pe care i-l dorim, este a doua dorinta a noastra. Dorinta noastra este sa luam Capitala de la PD-L” (Gardianul)