Aguilera beata. Cu toate ca a fost o petrecareata inraita, Christina Aguilera si-a pierdut antrenamentul in timpul sarcinii reusind cu greu acum sa tina pasul cu anturajul. Cantareata a fost surprinsa de paparazzi la iesirea din clubul "Crown Bar" din Los Angeles purtata pe brate pana la masina de sotul ei si de bodyguard din cauza ca bause atat de mult alcool ca nu mai putea merge singura, potrivit Cancan.

Iata casa de 2.000.000.000 $. Cea mai scumpa resedinta din lume, conform publicatiei americane Forbes, e cea a mogulului indian Mukesh Ambani, care si-a ridicat un colos de 27 de etaje in centrul orasului Mumbai. Investitia l-a costat nu mai putin de doua miliarde de dolari, scrie Libertatea.

Excremente de dinozaur, cadou ideal pentru bogatasi. Doua bucatele de excremente de dinozaur fosilizate ar fi cadoul ideal pentru un bogatas care, poate ca isi permite sa cumpere orice, dar nu a aflat din vreme ca asa ceva nu se poate procura decat in urma unei licitatii. Ei bine, BBC transmite ca cineva nu a ezitat sa-si faca singur un asemenea cadou, oferind pe doua bucatele 960 USD la o licitatie organizata de casa de profil Auctioneers Bonham's din New York, potrivit Gandul.

Razboiul andrelelor. Competitia mondiala a impletitorilor de ciorapi reuneste anul acesta peste 1.000 de participanti care se vor infrunta in sistem eliminatoriu. Desi cuvantul „ciorap“ in sine nu sugereaza nimic infiorator, organizatorii sustin ca „Razboiul Ciorapilor III“ va fi „cel mai sangeros turnir de impletit“, releva Reuters, citat de Evenimentul Zilei.

G.P.S.-ul l-a trimis in rau. Un sistem de navigare prin satelit a ghidat un microbuz direct intr-un rau. Accidentul, petrecut in Statele Unite, nu a avut victime. Soferul vehiculului, care apartinea societatii de transport Steamline, trebuia sa duca un grup de persoane la Norfolk. Urmand scrupulos sistemul de navigare prin satelit, el a aterizat in raul de langa sosea, scrie Romantica.

Fiica lui Whitney a incercat sa se sinucida. Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston si a lui Bobby Brown, a incercat sa se sinucida, taindu-si venele cu o lama. Inainte de acest gest nebunesc, adolescenta, in varsta de 15 ani, a vrut sa isi injunghie mama, cu care se certa. Imobilizata de cei aflati in casa, Bobbi a fost transportata si internata de urgenta intr-o clinica psihiatrica din Atlanta, scrie Cancan.

Carmen Electra se marita. Bomba sexy spera ca a treia oara sa fie cu noroc si a acceptat cererea in casatorie a muzicianului Rob Patterson, relateaza ANI. Cei doi s-au logodit in secret in urma cu doua saptamani si au inceput deja pregatirile pentru nunta, scrie Click.

Cristina, goala in ciocolata. Cristina Cristescu, fosta vedeta a rubricii Vremea din Libertatea, apare goala in-tr-un supliment al revistei Playboy recent lansat pe piata. Apetisanta blonda e 'trasa in ciocolata', impacand astfel atat gusturile amatorilor de frumos, cat si ale gurmanzilor, scrie Libertatea. Nu-i asa ca vi s-a facut pofta de ceva dulce?

Asigurari de viata pentru prostituate. In jur de 250 de prostituate din Calcutta au primit pentru prima data o asigurare de viata, acoperita de o corporatie de stat, potrivit „Daily Telegraph“. Beneficiarele cred ca politele reprezinta un pas mic, dar important in lupta lor pentru legalizarea prostitutiei, scrie Evenimentul Zilei.