Sfanta pompa. In fata unei benzinarii Shell din Washington D.C., sase americani se roaga de cateva zile, cu fervoare, pentru scaderea pretului combustibililor. „Saptamana trecuta, la aceasta benzinarie, pretul unui galon de benzina (3,78 litri) era de 3,51 dolari. Acum este practic 3,60 dolari, adica 9 centi in plus intr-o saptamana“, a declarat unul dintre „credinciosi“, Rocky Twyman, cel care a si fondat saptamana trecuta grupul „Rugaciunea la pompa“. „Dumnezeule atotputernic, vino si da-ne puterea sa scadem aceste preturi prea mari la benzina“, rosteste Twyman, fara a uita sa incheie cu un „Amin“ de rigoare, relateaza EvZ.

O foca a incercat sa faca sex cu un pinguin. O foca frustrata sexual din Antarctica a fost fotografiata in timp ce incerca sa faca dragoste cu un pinguin regal. Este cel mai neobisnuit comportament de imperechere manifestat pana acum de mamifere, conform specialistilor. Cercetatorul Nico de Bruyn crede ca acest incident a avut loc, fie din cauza ca foca era neexpermintata si curioasa sa invete, fie gestul ar putea fi interpretat ca agresiv. In prima faza, foca de 100 kg s-a trantit pe pinguinul de 16 kg. Pinguinul a incercat sa scape, dand din aripi, dar nu a izbandit. Foca a alternat statul, cu impinsul in pelvis, dar fara succes. Dupa 45 de minute, agresoarea a cedat, a intrat in apa si a ignorat complet pasarea pe care tocmai o agresase, scrie Romantica.

Cea mai scunda dansatoare din buric. Nascuta din parinti libanezi, micuta cadana Rima Hadchiti a inceput sa danseze inca din copilarie, fiind incurajata in permanenta de tatal ei, de profesie muzician. Australianca Rima, la 24 de ani, are un metru inaltime si cantareste 19,5 kilograme. Ea e acum una dintre principalele atractii din cluburile unde danseaza din buric, anunta Cancan.

Ziua invatatoare, noaptea prostituata. Daca in timpul zilei Faith Hamilton preda la scoala copiilor de 5 si 11 ani, seara ea se ocupa de clientii maturi, oferindu-le senzatii sexuale bizare. Invatatoarea de 30 de ani se considera “regina jocurilor erotice pentru sado-masochistii britanici”, ea fiind deja celebra in lumea amatorilor de senzatii tari, informeaza Click.

Chris Martin a avut un profesor de sex. Solistul formatiei Coldplay a dezvaluit ca Eno, cel care le-a produs ultimul album, le-a impartasit si cateva trucuri despre sex, in timpul inregistrarii. "In primul rand, te invata totul despre dragoste si sex, despre tot ceea ce isi foloseste in afara studio-ului. Este ca un fel de profesor, nu il contrazici. Ne-a vazut toate greselile si ne-a corectat. Este un om minunat", a declarat Martin, potrivit Romantica.

Prea gras pentru sala de judecata. Acuzat ca a vandut o chitara furata care a apartinut cantaretului Gibson Les Paul, proprietarul unui magazin de muzica din New York a fost judecat in parcarea tribunalului. Americanul nu a putut intra in sala de judecata, din cauza aspectului sau fizic, el cantarind 226 de kilograme, sustine Cancan.

Mexicanii au inventat polo pe magari. Sute de lacalnici din Mexico City s-au adunat la o competitie mai putin obisnuita: polo pe magari. Faptul ca animalele sunt celebre pentru incapatanarea lor face ca jocul in sine sa fie mult mai palpitant, scrie Click. Astfel, in momentul in care magarul refuza sa mai participe la joc sau isi arunca stapanul pe jos, concurentul era scos din joc, iar animalul aclamat la scena deschisa. Evenimentul are o vechime de 48 de ani si marcheaza momentul sosirii mexicanilor in localitatea Otumba.

Amendati pentru balbe. Prezentatorii telejurnalului de la televiziunea nationala din China vor fi amendati pentru fiecare cuvant pronuntat gresit in timpul emisiei. Cei care spun balbe in direct vor fi nevoiti sa scoata din buzunar o suma cuprinsa intre 7 si 28 de dolari pentru fiecare vorba incurcata, scrie Cancan.

Pubul, pe cale de disparitie. O noua tendinta ia amploare in Marea Britanie, unde puburile se inchid unul cate unul, iar britanicii incep sa prefere sa-si bea berea in fotoliul de acasa. O epidemie care loveste intr-unul dintre simbolurile identitatii nationale ale britanicilor, cunoscuta fiind inclinarea lor pentru socializare la o halba, in centrul orasului, scrie AFP, citat de EvZ. Iar cifrele sunt elocvente: anul trecut s-au inchis 1.400 de taverne, numarul lor total scazand la 57.000, fata de 69.000 cate erau in 1980. Vanzarea de bere la tejghea a scazut cu 6,7% anul trecut, cunoscand cel mai mic nivel inregistrat din 1930, apreciaza specialistii.

Vrea sa il cheme "Credem in Dumnezeu". Americanul Steve Kreuscher vrea sa isi schimbe numele in "Credem in Dumnezeu", celebra fraza aflata pe bancnotele americane. Barbatul, in varsta de 57 de ani, a decis sa faca aceasta modificare in incercarea de a-si arata recunostinta fata de Creator, care, dupa cum a marturisit jurnalistilor, l-a ajutat in cele mai grele momente ale vietii sale, relateaza Cancan.