Parintele Arsenie, un staret de manastire s-a inregimentat, pe langa oastea lui Dumnezeu, si in cea a lui Mircea Geoana. El candideaza pentru un post de consilier pe listele PSD, desi Sinodul a interzis explicit acest lucru (Cotidianul):

„Orice se intampla in comuna se discuta in Consiliul Local. As vrea si eu sa stiu ce se discuta acolo, ca si eu fac parte din comuna. Si sa-mi dau si eu cu parerea despre binele comunei... M-am inscris in PSD acum, inainte de alegeri. Am ales PSD-ul pentru ca m-am impacat foarte bine cu candidatul lor la primarie, pe vremea cand el era primar, iar eu consilier. Peste tot unde se ducea, se ducea cu mine...Cand a venit PD-L-ul la primarie n-a mai fost bine. Se alocau bani pentru culte la comuna, dar daca nu am fost in Consiliul Local, consilierii au dat mai putini bani pentru manastirea mea si mai multi pentru alte biserici. Voiam si eu mai multi bani. Asa, daca o sa fiu si eu iar consilier, o sa am alte drepturi!“

Dumitru Dragomir ii ia partea lui Gigi Becali in lupta cu DNA-ul si spune ca Romania s-a transformat intr-un stat politienesc, in care procurorii raspund la comenzi politice iar in justitie se fac blaturi: "82% din cazuri sunt castigate de procurori" (HotNews).

"Mie mi-ar fi fost mult mai bine pe vremea lui Stalin, asta de-acum e stat politienesc. Procurorii raspund la comenzi politice, anacheteaza si mint in anchete. D-aia justitia nu e lasata doar pe mana procurorilor si exista si judecatori, pentru ca 82% din cazuri sunt castigate de procurori! DNA a fost facut ca sa fie o sperietoare", a spus Dragomir, care este si el anchetat intr-un litigiu privind un schimb de terenuri."