"Incearca si cu o femeie"-asa ne indeamna afisul electoral al peremistei Codruta Arvinte care vaneaza postul de Presedinte al Consiliului Judetean Bacau. (HotNews.ro)

Mircea Geoana a ironizat demersul prezidential referitor la organizarea “Zilei Portilor Deschise” la Cotroceni, spunand ca “Basescu organizeaza actiuni de porti deschise ca o starleta”. (Cotidianul)

Candidat la primarie, elev intr-a cincea! Un barbat de 49 de ani din Slobozia Bradului (jud. Vrancea) care s-a inscris in cursa pentru scaunul de primar al comunei, este in clasa a cincea. Benone Turcitu invata la scoala din localitate dupa manualele elevilor de 11 ani. “Invat limba romana, matematica, istoria, geografia, franceza”, ne spune, serios, candidatul la primarie din partea PSD-ului. (Click)

Parul lung, drept si nevopsit i-a fost de mare ajutor Monicai in cariera de model, intrucat stilistii au putut sa experimenteze orice coafura si-au dorit. Numai ca tanara mamica s-a cam plictisit de podoaba ei capilara si ar vrea sa faca o schimbare, numai ca nu prea are curaj:

“Intotdeauna am avut parul lung. Stiu ca am o coafura plictisitoare, dar ce sa fac? As vrea sa ma tund, dar nu stiu cum, nu stiu la cine sa apelez. Astept propuneri... Sunt tunsa ca-n epoca de piatra!”. (Click)