Sorin Oprescu: Nu se poate, spun fariseii si golanii. Ei, eu le fut muma-n cur, m-apuc si sap alt metrou (Academia Catavencu)

Intrebata de reporteri cat de des obisnuieste sa se imbete, Victoria a spus ca “de fiecare data cand am ocazia”.

“Atunci cand iesim cu prietenii in oras sau cand mergem la vreo petrecere, eu si David ne imbatam crita si ne distram de minune. Si cum David are mai tot timpul ocupat cu antrenamentele si meciurile, acest lucru nu se intampla foarte des”, a completat cantareata de 34 de ani. (Click)

Reclama la un nou brand de coniac, in care doi politisti dintr-un satuc uitat de lume sunt facuti “tarani”, a aprins spiritele nu numai la nivelul conducerii sindicatului politistilor, ci chiar si in comuna unde s-au facut filmarile.

“Aia doi din post nu trebuiau facuti tarani, ci le ajungea daca cineva le spunea militieni, ca nu-s departe de asta”, spune nea Andrei, unul dintre sateni...

"La noi e zona frumoasa, cu balti... acum, cu banii de la Europa, daca om apuca si noi ceva, poate sa facem aici un loc sa atragem strainii cu bani sa se relaxeze si atunci trebuie sa invatam si noi limbi straine, ca in reclama, dar si politistii sa vina si ei, nu sa se plimbe toata ziua cu Loganul ala nou”, este de parere si nea Marin. (Click)