Pe Mirabelea Dauer nu o mai intereseaza existenta fiul ei si nici ceea ce acesta are de spus, vizavi de ea si de actuala sa relatie, cu Sandu, noul sau logodnic:

„Nu ma intereseaza fiul meu Alexandru, desi are acelasi nume ca si iubitul meu, pentru mine acest copil nu exista. Nu imi e dor de el si nici macar nu ma gandesc la el, pur si simplu gandesc ca nu am copii. Pentru el, alte persoane sunt importante si nu eu, asa ca, si pentru mine, important este altcineva”. (Atac-online)

Oprescu s-a intalnit ieri cu muncitorii de la Republica si cu membrii Sindicatului „Malaxa“, pentru a-i ruga sa „duca vorba mai departe“ despre candidatura sa. A venit imbracat la costum, dar le-a vorbit celor adunati in cantina fabricii folosind termeni exotici precum: mangleala, smenuri sau ciordeala.

„Bai, eu am fost un bou in 2000, bai. (n.r. - rasete in sala). Eu am crezut, primul lucru, ca este un vot negativ la adresa mea. Am zis: «Dom’le, 5.000, a castigat Basescu, e vot negativ»“

Oprescu si-a insusit apoi un alt slogan al lui Basescu („Nu pot ei fura cat puteti voi vota“), din 2004, pe care l-a adaptat in functie de context: „Nu pot sa mangleasca astia, daca voi veniti la vot. Nu se poate, nu are cum“. (Evenimentul Zilei)

Fuego: "Cred ca niciun partid din estul tarii nu m-a „ratat”, insa eu am acceptat cu cea mai mare placere” (Atac)