Pentru prima data in 1000 de ani pe muntele Athos au ajuns 4 femei. Potrivit agentiei de stiri AP, 4 emigrante din Republica Moldova au ajuns travestite in barbati pe muntele Athos. Calugarii au alertat politia care nu exclude ca cele 4 moldovence sa fi ajuns pe muntele Athos din intamplare.

Fata de 12 ani, baiat peste noapte. Un judecator australian a provocat controverse puternice, hotarand ca o fetita in varsta de 12 ani poate incepe prima faza preparatorie pentru o operatie de schimbare de sex, informeaza Click.

Cel mai batran caine din lume. Catelusa Bella din rasa labrador a devenit cel mai batran patruped din lume, dupa ce a implinit 29 de ani. In realitate, animalul are 203 ani, dat fiind faptul ca un an de viata al omului este echivalent cu sapte la un caine, afirma Cancan.

Cainele salvamar Bilbo care a salvat 3 vieti pe plaja Cornwall, Anglia, a fost scos din echipa. Conducerea postului de salvamari sustine ca Bilbo in varsta de 7 ani nu a mai reusit sa treaca toate testele necesare exercitarii acestei profesii, scrie Zigonet.

Top 10: Cele mai bizare avertismente intalnite la Zoo. Ingrijitorii de la o gradina zoologica din America au gasit o modalitate inedita de ai avertiza pe vizitatori de pericolele care ii pasc atunc cand trec pe langa lacul cu aligatori. Potrivit site-ului ProTv acestia au scris pe o placuta: "Sezon de imperechere la aligatori. Daca sunteti atacati, mimati orgasmul."

Bar sub forma de sicriu. Turistii care viziteaza statiunea ucraineana Truskavet isi vor putea provoca soarta prin consumarea de bauturi alcoolice intr-un... sicriu. Cavoul, care are o lungime de 20 de metri si o latime de sase metri, este de fapt un bar infiintat de un grup local de antreprenori de pompe funebre, scrie Click.

Cada de 47.000 de euro. Compania americana Water Games Technologies a lansat pe piata "Red Diamond", cada de baie in care proprietarii se pot sapuni in timp ce se uita relaxati la televizor. Pretioasa cada costa 47.000 de dolari si mai este dotata, din fabricatie, cu o frapiera cu mii de cristale Swarovski, relateaza Cancan.

Primul spital pentru jucarii, in Germania. Spitalul pentru ursuletii de plus din cadrul Spitalului Universitar Greifswald, din localitatea germana cu acelasi nume, s-a dovedit a fi de un real succes in randul copiilor, informeaza Click. Astfel, orice copil cu un ursulet bolnav poate veni aici sa il vindece cu ajutorul studentilor care isi fac practica. In timpul acestor vizite copiii invata sa nu le mai fie frica de doctori. Mai mult decat atat, jucandu-se cu studentii, invata singuri sa descopere simptomele bolilor.

Un magar din mexic a fost incarcerat dupa ce a agresat doi fermieri. Magarul a fost inchis in celula care este rezervata de obicei persoanelor aflate in stare de ebrietate. Potrivit politistilor mexicani citati de Zigonet, magarul va ramane la inchisoare pana cand proprietarul acestuia va plati factura de spitalizare in valoare de de 270 de dolari celor doua victime.

Amendat pentru un balon. Un adolescent din Marea Britanie a fost amendat cu 80 de euro de catre autoritatile orasului Newcastle, dupa ce a aruncat pe strada un balon, afirma Cancan.