Aproape jumatate dintre barbatii europeni prefera fotbalul sexului. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de o organizatie britanica de sondare a opiniei publice. E adevarat ca rezultatele difera foarte mult de la o tara la alta. De exemplu, 3 spanioli din 4 sunt oricand dispusi sa-si neglijeze partenera daca au de vazut un meci important. Nu sunt departe nici norvegienii, cu un procent de 67%, 64% dintre olandezi, 62 % dintre germani, 61% dintre britanici si 54% dintre elvetieni. La polul opus se situeaza cei care ar da totul pentru o partida de sex si mult mai putin pentru un meci. Printre acestia se numara portughezii, dintre care numai 17% ar prefera un meci important, italienii cu 25%, francezii cu 27% si belgienii cu 30%, informeaza Romantica.

S-a congelat la morga. Un barbat din Taiwan, indurerat din cauza mortii iubitei lui, s-a strecurat la morga si s-a bagat in congelatorul in care era cadavrul, incercand sa se sinucida. Din fericire pentru el, a fost gasit de infirmieri dupa o ora si jumatate si resuscitat, sustine Cancan.

S-a inventat bijuteria pentru penis. Femeile au admirat intotdeauna bijuteriile. In zilele noastre apar din ce in ce mai multe 'podoabe' care se adreseaza insa barbatilor. Ultima inventie a unor bijutieri este ornamentul pentru penis. Domnilor, nu va speriati, pentru ca putin auriu in zonele intime poate starni uneori reactii impresionante, spun specialistii in probleme de sex, scrie Libertatea.

Vacute la pascut pe bloc. Cind vorbim despre artisti si mai ales despre viziunile lor despre viata totul este posibil. Inclusiv o turma de vacute pascind linistite pe o cladire. Desi pare de domeniul fantasticului, totusi, acest lucru este posibil gratie lui Sergey Dott, anunta Jurnalul National. Artistul a “dotat” o cladire din cartierul rezidential Prenzlauer Berg din Berlin cu vacute din plastic. Nu lipseste nici gazonul asezonat cu flori. Si, daca rumegatoarele termina iarba de pe bloc, pot trece la copacul de alaturi.

Barbati sunt excitati de inteligenta si incredere in fortele proprii. Pentru toti cei care au crezut ca sanii si fundul sunt tot ceea ce conteaza, studiul de fata le va desfiinta teoriile. Iata ca barbatii nu sunt atat de superficiali pe cat ii cred femeile si nu sar in pat cu oricine si oricum. Cercetatorii de la Institutul Kinsey a impartit 50 de barbati heterosexuali in grupuri, pe considerente de varsta si au discutat cu ei despre dorinta si excitatie. Studiul a scos la iveala faptul ca revistele de femei si cele de barbati au dreptate asupra unui lucru: barbatii considera un corp frumos...atractiv. Dar majoritatea barbatilor supusi acestui studiu au fost de acord ca: femeile frumoase sunt atractive, dar la fel si cele inteligente si increzatoare in fortele proprii, relateaza Romantica.

Hipopotamul care face baie in ocean. Un hipopotam a fost surprins inotand de un grup de copii aflat pe plaja in statiunea Ballito din Africa de Sud. Dupa ce s-a relaxat in valuri, animalul a iesit pe plaja, unde a stat intins la soare pret de cateva minute. "Se pare ca animalul se plimba pe plaja in cautare de hrana. Nu sunt sigur, dar banuiesc ca este vorba de un pui, deoarece rar vezi un hipopotam adult in apropierea oamenilor", a declarat Van Schoor, membru al unei organizatii pentru animale salbatice. Potrivit specialistilor, aparitia hipopotamului pe plaja este un lucru neobisnuit, dat fiind ca aceste animale sunt obisnuite cu noroiul din mlastini si nu stau in preajma oamenilor. Martorii aflati la locul incidentului sustin ca ulterior hipopotamul s-a indreptat spre o zona rezidentiala a statiunii, lucru care a alertat autoritatile sud-africane, sustine Cancan.

Acesta este barul-sicriu. In statiunea ucraineana Truskavet a avut loc ieri inaugurarea unuia dintre cele mai ciudate baruri din lume. Localul are forma unui sicriu urias. In loc de mese, clientii au la dispozitie sicrie de dimensiuni normale pe care ard lumanari de biserica. Barul are o lungime de 20 de metri si o latime de 6 metri, fiind inalt de 7 metri, este de fapt un bar infiintat de un grup local de antreprenori de pompe funebre, scrie Click.

Un chinez scoate lapte prin ochi. Iata o alta ciudatenie care ne-a captat atentia si care vine tocmai din Asia. Un chinez si-a uimit spectatorii atunci cand a baut lapte cu nasul si l-a scos prin ochi. Zhang Yinming nu numai ca poate sa scoata laptele pe ochi dar jetul a strabatut si distanta de 2 metri. Un concurs de "cine tasneste jetul de lapte mai departe?" ar fi binevenit. Iar chinezul mai are cateva abilitati curioase. El a mai reusit sa umfle doua baloane cu urechile, lasand multimea cu gura cascata, sustine Romantica.

Patura-desteptator. Designerul Dasha Anokhina a creat o patura-desteptator, care lumineaza la rasaritul soarelui. De asemenea, patura poate fi setata astfel incat sa se lumineze la o anumita ora, aleasa de cumparator, potrivit Cancan.

A vrut sa sara de la 40 km inaltime, dar a esuat. Incercarea parasutistului francez Michel Fournier, care voia marti sa stabileasca un nou record realizand o cadere libera de la 40.000 de metri altitudine, a esuat. Balonul umflat cu 600.000 metri cubi de heliu s-a desprins de nacela si s-a ridicat in atmosfera in momentul in care Fournier (64 de ani) se pregatea sa decoleze. Costul tentativei ratate se ridica la 650.000 €, dar cu toate acestea, francezul vrea sa incerce iar, in cel mai scurt timp, anuntand decolarea in luna august, anunta Libertatea.