Titlul de "regina sexului oral" este disputat de doi travestiti, relateaza Cancan. Lupta mare, la Timisoara, intre doi barbati travestiti in prostituate. Costel, cu numele de scena Mirela, si Cristian Gabriel, zis Fernanda, se cearta ca la usa cortului atunci cand vine vorba despre popularitatea de care se bucura in randul barbatilor. Costel e mai vechi in bransa si sustine ca el este "regina sexului oral" din Banat, dar de la o vreme, Gabriel nu vrea sa accepte acest lucru. "Cine e Costel asta? E un expirat! Se lauda la toata lumea cu ce stie el, dar eu sunt mai frumoasa si mai pasionala. Clientii se intorc mereu la mine, fara sa isi dea seama ca au fost la un barbat, pe cand la el se vede", a tunat Fernanda, alintata de unii tiristi Fernandinha.

Crima comisa de Mailat a devenit opera. Crima comisa de romanul de etnie rroma Nicolae Mailat, anul trecut, la Roma, a devenit sursa de inspiratie pentru un compozitor italian. Giorgio Battisteli a folosit haosul care a cuprins Italia dupa asasinarea Giovannei Reggiani, pentru a se inspira in realizarea operei 'Miracolo a Milano'. Potrivit Mediafax, citat de Libertatea, premiera acestei opere va avea loc luna viitoare, la Roma, Italia.

Cercetatorii britanici spun ca obezii sunt vinovati de multe rele din lume, anunta Romantica. Cercetari de la London School of Hygiene and Tropical Medicine au avansat ipoteza ca persoanele obeze ar fi partial responsabile de criza alimentara mondiala si de schimbarea climatica. Ipotezele de la care au plecat cercetatorii au fost faptul ca persoanle obeze consuma cu 18 la suta mai multe calorii decat normoponderalii si mai mult combustibil, ceea ce ar duce la schimbarea climatica. Pentru ca se misca mai greu, obezii folosesc mai mult masina, deci consuma mai multa benzina, ceea ce ar influenta direct poluarea atmosferica.

O reclama la gogosi a fost retrasa dupa ce protagonista a fost acuzata ca poarta keffiyeh, titreaza Gandul. Corectitudinea politica este un subiect foarte drag americanilor - si in numele sau, unii sunt dispusi sa mearga pana in panzele albe. Cel mai recent exemplu este cel al unei reclame la gogosi. Binecunoscuta realizatoare de show-uri Tv si amatoare de pizza si alte minuni gastronomice, Rachael Ray, a filmat o reclama pentru compania Dunkin' Donuts. Nimic iesit din comun, daca Rachael nu ar fi purtat, in jurul gatului, o esarfa care i-a scos din minti pe conservatorii americani. Esarfa buclucasa seamana cu asa-zisul “keffiyeh”, (simbol al nationalismului palestinian).

Scoala Hogwarts din Harry Potter, din bete de chibrit. Un fan inrait al seriei Harry Potter a realizat o replica a scolii Hogwarts din bete de chibrit. Peste 600.000 de betisoare a folosit Pat Acton, 55 de ani, din Gladbrook (Iowa). Barbatului i-au trebuit doi ani sa finalizeze impresionanta constructie, informeaza Ananova, citat de Jurnalul National. Pasiunea lui Acton este mai veche. In urma cu 30 de ani, el a inceput sa construiasca diverse cladiri din bucati de lemn sau bete de chibrit. Urmatorul proiect al americanului este cetatea Minas Tirith din Stapinul inelelor.

O comoara persana zacea intr-o cutie de pantofi in Anglia. O cana oarecare, pe care proprietarul sau o credea din cupru a fost recuperata dintr-o cutie de pantofi, de sub pat. Ulterior, omul a aflat ca era vorba despre o capodopera de aur din Persia Antica. Bunicul lui John Webber ii oferise cana in 1945. Vrand sa vanda obiectul, John a hotarat sa-l duca la evaluare pentru a descoperi ca era vorba de un obiect rar din Imperiul Achemenid, primul Imperiu Persan care a condus o mare parte din Orientul Mijlociu. Turnata in aur, cana este datata din secolele III-IV, I.HR, relateaza Romantica.

In 13 ani, nu a lipsit o ora de la scoala. Americanca Andria Baker a fost mereu prezenta la scoala. De altfel, in dreptul numelui ei din catalog, rubrica absente putea lipsi cu desavarsire, pentru ca Andria nu a chiulit niciodata. De la prima zi de gradinita si pana in ultima zi de liceu, Andria Baker n-a lipsit niciodata de la scoala, in pofida racelilor sau a accidentarilor suferite la orele de sport. Performanta - mai putin obisnuita pentru un elev din zilele noastre - are o explicatie pe masura. De ce nu a lipsit Andria timp de 13 ani de la scoala? Foarte simplu, scrie Click. Pentru ca, daca in cei 13 ani ar fi lipsit o singura data, n-ar mai fi primit cadoul special pe care tatal ei i l-a promis la absolvire: o masina sport nou-nouta.

Unul dintre primarii din Bucuresti a primit o epistola amoroasa de la un fost iubit!Cancan a intrat in posesia unei scrisori incendiare, care circula pe piata de mai multe luni. Cum ne aflam in campanie electorala, nu vom dezvalui numele celui caruia ii este adresata aceasta scrisoare de dragoste, dezarmant de sincera, semnata de un barbat, Emerald. Precizam doar ca este vorba despre unul dintre actualii edili de sector ai Bucurestiului.

A prins la undita un peste de 191 kg. Bucurie mare pentru un pescar danez care se relaxa pe iahtul sau in Oceanul Arctic. La un moment dat, undita s-a incovoiat si barbatul a strigat dupa ajutor, chemandu-i pe prietenii cu care se afla pe ambarcatiune. Spre stupoarea lor, dupa o jumatate de ora de chin, cei trei au reusit sa traga din apa captura uriasa. Era un halibut de 191 de kilograme, cel mai mare peste prins vreodata la undita in lume. Pe piata de profil, captura danezului valoreaza 4.500 de dolari, scrie Libertatea.

Lista de pretentii a actritei Cameron Diaz. Actrita Cameron Diaz nu prea are noroc in dragoste. Ce-i drept, are si o lista intreaga de pretentii, noteaza Jurnalul National. “Daca era istet nu avea simtul umorului, daca avea simtul umorului nu-l ducea capul. Daca era intelectual era un asocial... Eu le vreau pe toate intr-unul singur!”, a declarat actrita intr-un interviu.

Va fi creat jocul video care va ajuta sa renuntati la fumat. Societatea Nintendo va crea un joc video care va va ajuta sa renuntati la fumat, bazat pe metoda celebrului englez Allen Carr, anunta Romantica. Allen Carr a ajutat mai mult de zece milioane de fumatori sa abandoneze definitiv acest viciu, gratie publicatiilor sale. Conceput de Ubisoft si Nintendo DS, jocul interactiv va fi disponibil in luna noiembrie. Fumatorii vor introduce date privitoare la obiceiurile lor tabagice si vor alege antrenorul care ii va ajuta sa aplice metoda Carr.