L-a batut amanta pentru ca a inselat-o cu nevasta. Un barbat de 35 de ani din localitatea argeseana Campulung a ajuns la spital plin de vanatai si zgarieturi, dupa ce a fost batut de amanta. Marian B. ii promisese femeii ca isi va parasi nevasta, dar nu s-a tinut de cuvant. "M-a lovit cu pumnii si cu picioarele, m-a umplut de vanatai", a marturisit Marian. Cand a ajuns acasa, i-a spus sotiei lui ca a fost batut de cativa betivi, care s-au luat de el fara motiv. Amarat si plin de vanatai, Marian nu vrea sa renunte la amanta. "Chiar daca ma mai ocaraste, sa stiti ca ma face fericit. Nu imi voi lasa nici nevasta", a marturisit el, potrivit Cancan.

Vaccinul antiparturi. Oamenii de stiinta neozeelandezi sustin ca au gasit solutia pentru principala sursa de poluare a tarii: gazele din stomacul oilor si vacilor. Paradoxal, Noua Zeelanda este una din cele mai “curate” tari din lume, in schimb este un mare poluator datorita numarului mare de oi si vaci. Considerate cele mai poluante animale, rumegatoarele elimina in atmosfera metan, un gaz cu un efect puternic de sera. Oamenii de stiinta neozeelandezi au anuntat ca au reusit sa creeze un vaccin pe care il vor administra vacilor si oilor, ceea ce va reduce mult poluarea la nivel global, anunta Click.

Tinerii americani nu mai sunt ce-au fost. Adolescentii americani din ziua de zi fac mai putin sex, consuma mai putin alcool si se drogheaza mult mai rar decat cei din anii ’90, potrivit unui studiu recent realizat de Centrul american pentru controlul si prevenirea bolilor, informeaza EvZ. Spre deosebire de generatiile anterioare, recunoscute pentru teribilismul specific varstei, adolescent ii din SUA sunt in prezent mult mai cuminti: cei mai multi dintre ei folosesc prezervativul atunci cand fac sex cu persoane pe care abia le-au cunoscut, isi pun centura de siguranta la volan si nu se urca intr-o masina al carei sofer a consumat bauturi alcoolice. Circa 48% dintre americanii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani au marturisit, anul trecut, ca nu mai sunt virgini, spre deosebire de 54% in 1991. La inceputul anilor ’90, 19% dintre ei facusera sex cu patru sau mai multe persoane, insa in 2007 numai 15% s-au mai putut lauda cu aceasta performanta.

Vor sa faca sex in spatiu. Richard Branson, controversatul patron al companiei aeriene Virgin Air, are planuri marete. El vrea sa duca in spatiu cuplurile dornice sa faca sex in conditii de imponderabilitate, relateaza Cancan. Nici nu si-a anuntat bine intentia, ca agentia spatiala pe care o detine in New Mexico, "Virgin Galactic", a fost asaltata de clienti cu dare de mana, care cauta noi experiente sexuale. "Desi suna bine, sexul in spatiu nu este chiar cea mai grozava experienta, considera expertii, deoarece naveta spatiala traverseaza portiunea de gravitate zero in doar cinci minute, deci partenerii trebuie sa se miste repede. "Sa fiu sincer, e mai mare deranjul", a spus dr. James Logan, expert in medicina spatiala. "In schimb, sexul in conditii de gravitate martiana ar putea fi o experienta nebanuit de satisfacatoare", a explicat el.

Mama, beata, fiul de un an, la volan. Un politist din statul american Ohio a avut surpriza sa descopere un copil de un an la volanul unui automobil cu conduita suspecta, in timp ce mama era beata si fara permis, relateaza AFP. Marya Green, 29 de ani, din Goshen Township, in apropiere de Cincinnatti, a fost arestata marti seara cu 0,11% alcool in sange. Desi avea permisul suspendat pentru conducere in stare de ebrietate, ea si-a plasat fiul de un an la volan, sustine Click.

Dorm in casa cu un hipopotam. Shirley si Tonie Joubert din Hoedspruit, Africa de Sud, sunt foarte mandri de 'copilul' lor... chiar daca e vorba de un hipopotam. Jessica face parte din familie din 2000 cand, in urma unei furtuni, parintii ei au fost inghititi de ape. De opt ani de cand locuieste cu Tonie si Shirley, hipopotamul a crescut, de la un animalut dragut de 15 kilograme, la ditamai monstrul de 750 de kilograme. Hipopotamul mananca tot ce-i da mama lui adoptiva si nu face mofturi, dar este dependent de cofeina: bea cate 10 litri de cafea pe zi, relateaza Libertatea.

Margaret Thatcher, “sex-simbol”. Pentru multi, numele fostului premier britanic Margaret Thatcher si cuvantul “sexy” nu au ce cauta in aceeasi propozitie. Insa producatorii unei deja controversate pelicule despre viata “Doamnei de fier” nu par a crede acelasi lucru si de aceea s-au axat pe primii zece ani petrecuti de Thatcher in politica britanica, pe cand incerca sa ajunga parlamentar. Povestea se concentreaza pe incercarile repetate ale lui Margaret Thatcher de a patrunde in lumea dominata de barbati a politicii. Ea a refuzat de fiecare data sa renunte la lupta si s-a folosit fara sfiala de “farmecele” sale feminine pentru a –si atinge scopurile politice, scrie Gandul. Din momentul in care a intrat in Parlament, ea a fost un subiect de curiozitate sexuala si de fantezii erotice. Barbatii discutau despre lenjeria ei intima, cum ar fi sa faca sex cu ea sau daca obisnuieste sa poarte port-jartier.

Chiloti uzati scosi la licitatie. O pereche de chiloti purtati de actorul Shia Labeouf in filmul "A Guide To Recognizing Your Saints" a fost scoasa la licitatie pe ebay. Impreuna cu chilotii uzati au mai fost postate o pereche de pantaloni scurti si o pereche de sosete, folosite si ele de actor. La doar 24 de ore de la postare, anuntul a fost brusc retras, cand licitatia ajunsese la 400 de dolari, relateaza Cancan.

Protest pe tocuri. Locuitoarele din orasul polonez Bydgoszcz au protestat impotriva dalelor de piatra cu care s-a pavat una dintre principalele strazi comerciale ale orasului, afirmand ca isi rup tocurile in ele. “Nu putem sa mergem pe trotuarul acela stramb. Autoritatile din Bydgoszcz se pare ca au uitat de femei si vor sa ne chinuiasca ingrozitor”, spune Maria Syka, initiatoarea protestului, potrivit Click.

Medicii i-au uitat in cap o bara de metal de 10 cm. Un britanic de 18 ani a avut surpriza neplacuta sa constate ca, in urma unei operatii, medicii i-au uitat in cap o bara de metal de 10 cm. Tanarul a fost operat in luna martie, din cauza unui accident de masina, avand fractura de craniu, iar dupa trei luni acuza dureri crunte de cap. Nu mica i-a fost mirarea cand a descoperit ca medicii i-au uitat in cap o bara. Baiatul a fost operat din nou cu succes, scrie Libertatea.