Sosia lui Basescu traieste in Grecia. Administratorul unui hotel din Grecia seamana izbitor cu presedintele Romaniei, asa ca i se spune Mister President!, scrie Romantica. Iar asemanarea cu seful statului roman l-a facut tinta turistilor romani, care i-au cerut sa se fotografieze cu el. In semn de admiratie, el i-a trimis sefului statului roman un cadou.

Porno-scolarita are o clona. Se amplifica scandalul elevei de 12 ani care a pozat goala. La Targu-Jiu exista doua eleve cu acelasi nume, care seamana foarte bine si din punct de vedere fizic, dezvaluie Cancan.

Un pilot britanic are mustata prea mare pentru armata americana. Un locotenent britanic, Chris Ball, pilot in Fortele Aeriene Regale, a devenit un prilej de enervare pentru armata Statelor Unite, pentru ca refuza sa isi rada mustata. Mandretea de mustata a britanicului a atras atentia nedorita a unui general american, care i-a cerut acestuia sa si-o rada, povesteste cotidianul britanic The Daily Mail, citat de Gandul. Potrivit regulilor armatei americane, mustata nu trebuie sa coboare mai jos de buza superioara sau sa se extinda, pe lateral, mai departe de colturile gurii.

Mai bine dupa gratii decat cu sotia. Un italian care toata viata nu a facut decat escrocherii prefera sa mearga la inchisoare decat sa mai stea o secunda cu sotia sa, anunta Romantica. Sefii inchisorii l-au inteles si i-au permis lui Luigi Folliero, in varsta de 45 de ani, sa-si implineasca si cel de-al doilea an de inchisoare, chiar daca initial a fost eliberat pentru buna purtare. "Tot timpul e nemultumita si capricioasa", le-a spus acesta gardienilor de la inchisoarea Ponte San Leonardo din apropierea orasului Neapole.

Dupa 5 zile de stat in salbaticie, noua naufragiati chilieni s-au transformat in canibali. Supravietuitorii unui avion prabusit in sudul statului Chile, care au stat cinci zile inghesuiti intr-un fuzelaj avariat la temperaturi sub zero grade, au recunoscut ca s-au gandit sa-l manance pe pilot, relateaza “The Guardian”, citat de Click. Unul dintre naufragiati a spus ca au pus la cale chiar si cateva retete de preparare a carnii.

De acum, norii pot fi confectionati la comanda. Foarte curand, atunci cand veti sta intinsi la soare cu ochii atintiti spre cer, s-ar putea sa vedeti nori plutind sub forma de masini, maimutoi sau logo-uri. Toate acestea datorita lui Francisco Guerra, cel care a inventat masina de facut nori, anunta Romantica. Magician si proprietar al unei companii de efecte speciale, americanul a pus la punct o masinarie care produce logo-uri plutitoare, din sapun si heliu si care pot capata aproape orice forma.

Blestem tiganesc pentru alegatori. "Cine mai voteaza un primar in tiganimea din Sintesti, sa cada juramantu' asta in capu' lui si familia lui, copiii lui, pe nevasta, pe fii-sa, pe nepotu-su. Amin!". Asa suna un juramant sau, mai degraba, un blestem tiganesc, filmat recent in Sintesti si postat pe realitatea.net, dezvaluie Cancan.

Maraton ZOO in Bucuresti. Timp de 10 zile, Capitala este ocupata de animalele salbatice. Doua girafe, patru lame, sase camile, doua vaci scotiene, un rinocer si trei elefanti au pus stapanire, de ieri, pe cartierul Drumul Taberei, iar in centru, chiar in fata Palatului Parlamentului, si-au asezat “tabara” cainii si caii, anunta Click.

Incredibil!..Si lebedele trec pe... zebra! Locuitorii din Cornwall, Marea Britanie, au ramas uimiti cand au vazut ca in centrul orasului lor se plimba nestingherite zece lebede, doi adulti cu opt bobocei, anunta Libertatea. Inaripatele au mers mandre in sir indian cand pe strada, cand pe trotuar si, spre deliciul privitorilor, chiar au traversat, cat de cat, prin dreptul trecerii de pietoni. Unul din parinti era cap de coloana, iar celalalt veghea din lateral.

O companie iraniana isi ameninta angajatii necasatoriti cu concedierea. O companie de stat din Iran si-a anuntat angajatii necasatoriti ca vor fi concediati in cazul in care nu-si vor gasi un sot sau o sotie pina in luna septembrie a acestui an, relateaza Jurnalul National. “Intrucit starea civila este un criteriu pentru angajare la noi, anuntam pentru ultima oara ca toate colegele si toti colegii nostri vor trebui sa rezolve, pina la 21 septembrie, aceasta datorie morala si religioasa”, se precizeaza intr-o directiva emisa de conducerea companiei.

Face tatuaje la cinci ani. Emilie Darrigade din SUA a devenit cel mai mic artist de tatuaje din lume, dupa ce la varsta de cinci ani s-a semnat pe mana tatalui sau cu un aparat special, noteaza Cancan. Supravegheata cu atentie de expertul in tatuaje Robin Labrech, Emilie a scris pe mana tatalui sau, Dave, cum este alintata de acesta, "Bumble Bee", in culorile galben si verde. Dave, in varsta de 34 de ani, a marturisit ca micuta artista pregateste un al doilea tatuaj, care reprezinta un steag cu un craniu.

A aruncat tot blocul in aer pentru a distruge furnicile din apartamente. Un pensionar din Polonia a aruncat in aer un bloc intreg in incercarea sa de a scapa de furnicile deranjante care misunau prin apartamentul lui si ale vecinilor. Marcin Bartosz, in varsta de 74 de ani, a turnat mai multe kilograme de insecticid in sistemul de ventilatie a blocului si, dupa ce a realizat ca initiativa sa nu a avut niciun efect asupra insectelor, a aruncat un prosop in flacari, in incercarea de a le veni de hac furnicilor, relateaza Romantica.