Si barbatii vor sa poarte fuste. O asociatie infiintata in Franta lupta sa convinga Occidentul ca acest obiect vestimentar nu apartine exclusiv femeilor. "Cand am imbracat prima data fusta sotiei mele, m-am simtit cu adevarat liber", povesteste Dominique Moreau, fondatorul si presedintele Asociatiei "Barbati in fusta", organizatie care militeaza pentru "dreptul" barbatilor de a purta fusta. El se plange ca Occidentul este prea retrograd pentru a fi de acord cu acest lucru, cu toate ca milioane de barbati din toata lumea au adoptat aceasta vestimentatie de sute de ani, relateaza Cancan.

Fobie tratata doar cu ciocolata. O fata de 12 ani, din orasul britanic Bolton, a mancat pana de curand numai ciocolata, fiindu-i frica sa incerce si alte alimente, relateaza cotidianul „Daily Telegraph“, citat de EvZ. Ca si cel putin un copil din fiecare scoala britanica, Rebecca Scowcroft sufera de teama extrema de orice mancare noua (o forma de cibofobie, teama de toate alimentele). Dupa ce ani intregi au incercat in zadar sa o convinga sa nu mai manance doar ciocolata, parintii fetei au apelat la medicul Gillian Harris, directorul centrului de nutritie din cadrul spitalului pediatric din Birmingham. Gillian Harris a mai avut de-a face recent cu un caz asemanator, acela al unei fetite care consuma numai produse de la McDonald’s, deoarece se temea ca orice altceva ar putea-o otravi.

Calugarii tibetani dau test de patriotism. Calugarii tibetani vor trebui sa treaca un test de "patriotism", organizat probabil in luna septembrie, pentru a-si pastra statutul monahal, aceasta decizie fiind luata la trei luni de la incidentele violente intregistrate in Tibet. Dupa incidentele violente din martie, calugarii budisti sunt nevoiti sa plateasca amenzi si sa invete texte de "educatie patriotica", in vreme ce unitatile paramilitare pazesc intrarile in principalele manastiri, sustine Cancan.

S-a trezit la viata, in timp ce medicii se pregateau sa ii scoata organele. Chirurgii francezi au ramas socati sa constate ca un barbat pe care l-au declarat mort si caruia se pregateau sa ii scoata organele pentru a le dona s-a trezit. Barbatul de 45 de ani nu a raspuns resuscitarii pe care medicii de la un spital din Paris au incercat sa i-o aplice, asa ca acestia i-au chemat pe chirurgi ca sa ii preleveze organele, anunta Antena 3.

O pisica, mama pentru soarece. O mata care si-a gasit adapost intr-un hambar din Yantai City, China, a adoptat un sobolan pe care l-a confundat cu unul dintre puii ei, informeaza Click. In momentul in care stapana ei, Sun Shujun a incercat sa indeparteze rozatorul de langa pui, felina a sarit sa o muste, pentru a o indeparta.

Fac sex prin telefon. Britney Spears continua sa socheze. Desi a divortat cu mare tam-tam de sotul ei, Kevin Federline, in urma cu aproape doi ani, diva decazuta a muzicii pop inca il mai iubeste pe acesta. Mai mult chiar, cei doi fac sex prin telefon, dupa cum sustin surse din anturajul cantaretei, sustine Libertatea.

Protest in pielea goala, la Londra. Zeci de englezi au luat cu asalt parcurile in acest sfarsit de saptamana pentru a protesta in pielea goala, informeaza agentia chineza Xinhua. Participantii la miting se intitulau generic “biciclistii unei lumi mai curate” si protestau pentru un mediu lipsit de poluare. De asemenea, protestatarii si-au scris pe piele mesaje prin care atrageau atentia asupra faptului ca noxele produse de masini “distrug mediul inconjurator”. Acesta este ce de-al doilea sfarsit de saptamana pe care britanicii il petrec in pielea goala, dupa maratonul pe biciclete de saptamana trecuta, anunta Click.

Fantoma de pe strada Parfumului. La numarul 20 de pe strada Parfumului, o casa veche si aparent parasita ascunde o poveste ciudata. Nimeni nu a deslusit misterul zgomotelor din pod si oamenii au invatat, in timp, sa-si invinga frica si sa traiasca alaturi de o fantoma. "Inainte vorbeam, dar acum se feresc si de noi", a povestit unul dintre vecini. "Doamnei ii era tare frica. Imi amintesc ca intr-o zi a iesit ingrozita din casa. Era alba ca varul. Atunci am intrat si eu si am auzit cu urechile mele. Se-auzeau pasi, apoi o usa trantita. Pe urma asa, un planset usor. Am urcat in pod cu doamna si am verificat fiecare coltisor. Nici urma de nimic. Nici sobolani, nici curent, nimic. M-am speriat si eu", si-a depanat amintirile vecinul de alaturi al casei bantuite, relateaza Cancan.

Ceasul care merge dupa 67 de ani pe fundul marii. Cand a auzit ca o echipa de specialisti marini a scos de pe fundul marii un ceas Bulova Automatic, asemanator cu cel pe care il pierduse in 1941, englezul Teddy Bacon a cerut imediat sa il vada. Batranul de aproape 90 de ani a descoperit ca era exact ceasul sau pe care il pierduse in timpul razboiului, in stramtoarea Gibraltar. Socul si mai mare a fost cand a observat ca acesta functioneaza perfect, sustine Click.

Si-a parcat masina pe doua roti. Un sofer italian din Napoli a ratat parcarea, ajungand sa propteasca masina doar pe doua roti, cealalta parte ramanand blocata pe o teava din fier care delimiteaza soseaua de trotuar. Incidentul, care a avut loc in cartierul Arco Mirelli, a atras privirile a zeci de curiosi, care s-au inghesuit sa vada automobilul in bizara pozitie, dar totusi in echilibru perfect, scrie Cancan.