Consolare cinematografica. Suporterii Austriei nu trebuie sa fie dezamagiti de esecul echipei lor la europene. David Schalko a turnat un film in care reprezentativa Austriei castiga cupa dupa ce invinge Germania in semifinala si Olanda in finala, scrie Reuters.

Carabinierii italieni nu au voie să-şi înşele soţiile. Carabinierii italieni nu au voie să întreţină relaţii extraconjugale pentru că, în orice circumstanţă, aceştia trebuie să aibă "o atitudine exemplară" şi să nu-şi "dezonoreze arma", a decis Curtea de Casaţie italiană, informează EvZ.

O pisică din China a adoptat un şobolan, pe care îl hrăneşte la fel ca pe puii ei nou-născuţi. Sun Shujun, din oraşul Yantai, spune că şobolanul stă cu pisica de când s-au născut puii ei, acum patru săptămâni, scrie Romantica.

Codul lui Da Vinci 2 interzis la Roma. Succesul imens de care pelicula Codul lui Da Vinci s-a bucurat i-a determinat pe producători să revină cu o continuare a celebrei istorii. Totuşi în pofida succesului de casă avut, filmul şi atras numeroase critici mai ales din partea Bisericii Romano-Catolice, a cărei imagine a fost lezată. De aceea dioceza de la Roma a interzis filmarea în bisericile ce ţin de ea a unor scene din filmul „Angels and Demons”, conceput ca un continuare a filmului „Codul lui Da Vinci”, informează Click.

Obama face ravagii. Rachel Keller, o americanca din Washington, sustine ca a fost parasita de iubit care prefera sa ii faca campanie candidatului democrat pentru Casa Alba, Barack Obama, decat sa se intalneasca cu ea. Femeia este atat de suparata pe fostul ei partener de viata, incat a compus un cantec pe aceasta tema, "I Got Dumped for Obama" (Am fost parasita pentru Obama), si l-a postat pe site-ul YouTube, scrie Cancan.

Milionar de scurta durata. Cunoscut drept unul dintre cei mai versatili actori de la Hollywood, Vinny Vella a crezut ca a castigat 5 milioane de dolari la loto, afirma Cancan . Cand s-a dus sa-si valideze biletul, casierita i-a spus nefericitului castigator ca este vorba de o erore de tiparire a biletului...

Femeile agresive au mai multe sanse să nască băieţi, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii neozeelandezi, preluat Click. Ideea preconcepută conform căreia sexul copiilor este o chestiune ce ţine de soartă rămâne astfel de domeniul trecutului.

Profu’ de geografie, stripper. Liviu Aruxandei, profesor de geografie la Liceul “Al.I. Cuza” din Iasi, este protagonistul unui scandal dupa ce a devenit eroul unui clip filmat de un fost elev la banchetul de terminare a liceului. In clip se poate vedea clar cum profesorul danseaza singur pe ring, la bustul gol, dupa ce si-a aruncat camasa, maieul, pantofii si sosetele, scrie Gardianul.

Urs campion la inot. Un urs polar a fost localizat in nordul Islandei. Cum in zona nu traieste acesta specie, specialistii au tras concluzia ca ursul a parcurs mai mai multe sute de kilometrii innotand din Marea Arctica, relateaza AFP.