Au petrecut dezbracati. Zilele acestea, studentii de la Universitatea din localitatea filipineza Quezon City, aflata la nord de capitala Manilla, au fost protagonistii unui eveniment cu totul iesit din comun. Ei au decis sa pregateasca o surpriza administratiei institutiei de invatamant superior unde studiaza, la aniversarea a 100 de ani de la infiintarea Universitatii, scrie Cancan.

Striptease pentru sinistrati. O adolescenta de 19 ani din China a uimit intreaga lume, dupa ce a postat pe Internet poze cu ea aproape goala, pentru a strange bani in scopul ajutorarii victimelor cutremurului din provincia Sichuan. Potrivit Information Times, tanara, care isi spune Xiao Yun, sustine ca a ales sa pozeze nud pentru a face si ea ceva pentru binele celor afectati de cutremur, scrie Click.

Berlusconi isi cumpara cutite de la teleshopping. Cand persoana care a raspuns la telefon a auzit vocea unui barbat care sustinea ca este presedintele Consiliului (guvernul italian) si vrea sa cumpere cutitele, a crezut ca este vorba de o gluma, scrie Gandul. Asta pana cand cumparatorul i-a comunicat numarul cartii de credit si adresa de la vila din Arcore pentru a primi marfa” (Arcore este o localitate situata la circa 20 de kilometri de Milano, unde Berlusconi isi are resedinta).

Si-a pierdut un ochi din cauza chilotilor tanga. O femeie din SUA a incercat sa isi traga pe ea o pereche de chiloti tanga de firma, dar a avut parte de ghinion. Un stras din ornamentul lenjeriei intime i-a sarit in ochi si i-a zgariat corneea. Macrida Petterson, in varsta de 52 de ani, din Los Angeles, a dat in judecata compania de lenjerie intima "Victoria's Secret", pe care o acuza ca si-a pierdut un ochi din cauza unui chilot din gama "Sexy Little Thing", scrie Cancan.

Se spala pe fata cu picioarele. E o fetita vesela, care se bucura de viata ca un copil sanatos, cu toate ca s-a nascut fara maini. A invatat sa-si foloseasca picioarele intocmai ca niste maini. Scrie, utilizeaza tacamuri si chiar se spala pe fata cu membrele inferioare, incercand sa treaca peste handicapul cu care s-a nascut si sa duca o viata normala. Aceasta e povestea micutei Aya Masouad, in varsta de opt ani, din Fasia Gaza, Orientul Mijlociu, scrie Libertatea.

Poftiti la sandvisul de 4,4 milioane lei vechi. Reteaua de restaurante fast-food Burger King a lansat in premiera pe piata sandvisul de 120 de euro, adica 4,4 milioane de lei vechi. Lansarea oficiala a avut loc ieri, la unul din restaurantele din Londra, scrie Click.

George W. Bush il saluta „hip-hop” pe Gordon Brown. George W. Bush l-a luat prin surprindere pe locatarul din Downing Street 10, salutandu-l printr-o strangere de mana neprotocolara, tipica fanilor hip-hop, informeaza Daily Telegraph, citat de Gandul. Vizibil surprins de o strangere de mana in stilul hip-hop la un nivel atat de inalt, Gordon Brown chiar s-a dezechilibrat usor, iar mana sa a ajuns, un moment, sub maneca presedintelui american, scrie Gandul.

"Vaduva neagra" socheaza America. Betty Neumar, o americanca de 76 de ani, a ajuns in custodia politiei sub suspiciunea ca si-ar fi ucis cei cinci parteneri de viata pe care i-a avut de-a lungul timpului, scrie Cancan.

Homosexualii au minte de femeie. Barbatii homosexuali si femeile heterosexuale au trasaturi cerebrale similare, mai ales in zona asociata emotiilor si starilor de spirit, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii suedezi, scrie Click.