Doi veri de 8 si 11 ani s-au casatorit. Doi copii de tigani, verisori primari, si-au unit sambata destinele la Strehaia, in judetul Mehedinti. Mirele, Ionita Mihai are 8 ani, iar mireasa, Dana Mihai, 11 ani. Acestia au fost casatoriti la dorinta expresa a parintilor lor, fratii Binea si Tina Mihai, care astfel au vrut sa se asigure ca aurul si palatele lor nu vor ajunge mai tarziu pe maini straine. Evenimentul i-a scandalizat pe toti romanii din localitate, dar autoritatile nu au intervenit, scrie Cancan.

La 13 ani, la volan, prin Europa. Pentru ca se plictisea de moarte, un copil in varstade 13 ani din Germania a luat masina bunicii sale si a cutreierat peste 800 de km, pana la Paris. El s-a oprit la o benzinarie ca sa alimenteze, dar a gresit pompa si a bagat in rezervor motorina, in locul benzinei fara plumb. Masina sa a refuzat sa mai porneasca iar seful benzinariei a alertat politia, scrie Click.

Barbatii sunt mai inteligenti decat femeile. Barbatii sunt mai inteligenti decat femeile, deoarece creierul lor se afla intr-un stadiu superior de dezvoltare fata de cel al reprezentantelor sexului frumos. Aceasta e concluzia la care au ajuns cercetatorii de la Universitatea suedeza din Uppsala, in urma unui studiu efectuat pe sute de persoane, scrie Libertatea.

„Viagra sociala“, pe baza de oxitocina. Oameni de stiinta care studiaza oxitocina, un hormon natural ce are un important rol in procesul de nastere, au descoperit ca aceasta ar putea deveni un medicament-minune pentru tratarea timiditatii, scrie Evenimentul Zilei.

Copiii britanici primesc la scoala prezervative si pilule contraceptive. Sute de mii de copii care abia daca au implinit varsta de 11 ani primesc in scoala prezervative, teste de sarcina sau pilula de a doua zi, relateaza „The Guardian”. Conform unui studiu efectuat de Sex Education Forum, 29% dintre scolile generale din Anglia au acum si clinici pentru sanatatea sexuala, scrie Gandul.

Ziaristul criminal in serie s-a sinucis. Jurnalistul macedonean acuzat de asasinarea a trei femei, relatand apoi el insusi cazurile in presa, s-a sinucis in celula sa, informeaza AFP. ‘Vlado Taneski s-a sinucis, bagandu-si capul intr-o galeata cu apa’, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Ivo Kotevski, scrie Click.

Chicago sub teroare. Locuitorii unui cartier din Chicago se confrunta cu un pericol neasteptat, tot mai multi trecatori fiind victimele atacurilor aeriene ale unei mierle, poreclita „Hitchcock“ de lucratorii din zona, relateaza ziarul „Chicago Tribune“, citat de Evenimentul Zilei.

Par de aproape 5 metri. Un credincios hindus din Varanasi, India, si-a lasat parul sa creasca pana la lungimea de 4,7 metri – de aproximativ trei ori cat inaltimea sa. El si-a expus podoaba capilara in public, in prima zi a unui festival religios. Barbatul a declarat ca nu s-a mai tuns de “cateva decenii”, scrie Click.