A reusit sa-si vanda viata cu 400.000 de dolari. Barbatul care si-a scos viata la licitatie pe internet, inclusiv locuinta, locul de munca si prietenii, a anuntat ca a vandut intreg pachetul pentru exact 383.230 de dolari, relateaza Click. Ian Usher, un britanic in varsta de 44 de ani, care a imigrat in Australia, a dorit sa-si vanda locuinta din Perth, masina, motocicleta, jet-ski-ul si toate bunurile sale materiale dupa ce s-a despartit de sotie.

S-a scos la vanzare cu tot cu casa. Dupa un an in care a incercat fara succes sa isi vanda casa cu patru dormitoare din Florida si opt ani in care nu a reusit sa isi gaseasca un partener de viata, americanca Deven Trabosh a ajuns la capatul rabdarii. In concluzie, femeia in varsta de 42 de ani a hotarat sa posteze pe cunoscutul site eBay un anunt mai putin obisnuit. Cu "doar" 840.000 de dolari, doritorii isi pot achizitiona o casa de vis de 185 de metri patrati in sudul Floridei, dar se si pot alege cu o partenera de viata blonda, inalta si mare amatoare de calatorii, anunta Cancan.

O coafeza din America a scos la licitatie un loc la nunta sa. Pentru ca nu avea suficienti bani de nunta, o coafeza din America a scos la licitatie pe eBay un loc pentru petrecerea din ziua nuntii. Viitoarea mireasa a ramas surprinsa sa vada ca licitatia s-a oprit la 5.700 de dolari. Mai mare mirarea i-a fost atunci cand a aflat si cine a platit atatia bani. Nu e vorba despre o potentiala domnisoara de onoare, ci de o companie de bauturi racoritoare din America. Cei de la Dr. Pepper au promis ca vor face aprovizionarea cu sucuri pentru nunta si ca vor mari premiul de la 5.700 la 10.000 de dolari, scrie Romantica.

S-a trezit cu avionul pe casa. Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit, zilele trecute, pe o casa dintr-un satuc, in apropiere de orasul Vezenobrez, in sudul Frantei. Din cauza unei defectiuni la motor, pilotul aeronavei nu a mai putut mentine controlul acesteia si s-a vazut nevoit sa aterizeze de urgenta. Aparatul s-a prabusit pe acoperisul unei vile, dar a ramas aproape intact. Cand au ajuns la fata locului, politistii francezi au ramas uimiti ca pagubele provocate de accident sunt aproape inexistente si ca pilotul nu avea decat zgarieturi usoare, relateaza Libertatea.

Femeile, atrase de barbatii nerasi. Femeile sunt mult mai atrase de barbatii cu „barba de doua-trei zile“ decat de cei perfect rasi sau cu barba in toata puterea cuvantului, arata un studiu realizat de psihologi ai Universitatii Northumbria, Marea Britanie. Acest tip de barba, promovata cu mandrie de celebritati masculine precum George Clooney, Brad Pitt sau George Michael, le confera purtatorilor un aer in acelasi timp dur, agresiv si dominant. Barbatii „nebarbieriti“ sunt de asemenea considerati drept cei mai buni parteneri „romantici“, fie pentru o aventura scurta, fie pentru o relatie pe termen lung, informeaza EvZ.

Muncitorii in constructii se simt hartuiti de catre studentele din Marea Britanie. Fetele de la colegiul West Kent din Marea Britanie au gasit o metoda mai putin ortodoxa de a arata lumii intregi cat de deranjant este cand cineva fluiera dupa ele. Mare le-a fost mirarea muncitorilor in constructii cand fetele au inceput sa fluiere dupa ei si sa faca remarci indecente. Nu numai ca acestia nu au mai simtit nevoia sa le priveasca si sa fluiere dupa ele, ba chiar au ajuns la limita rabdarii si au trimis un mail catre conducerea colegiului pentru a stopa acest comportament care nu este altceva decat "hartuire", sustine Romantica.

Regina Elizabeth a II-a a costat 0,83 euro/cap de britanic. Un raport oficial al serviciului contabil regal pentru anul financiar trecut, care s-a incheiat pe 31 martie 2008, arata ca intretinerea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii l-a costat pe fiecare britanic 83 de eurocenti. Potrivit raportului publicat vineri, anul financiar precedent, intretinerea reginei l-a costat pe fiecare contribuabil 92 de eurocenti, informeaza Gandul.

Face baie in copac. Un barbat din Oildale, Statele Unite ale Americii, a gasit o modalitate inedita de a se racori in timpul zilelor toride de vara. Astfel, Ray Bishop si-a urcat o cada de baie intr-un copac din fata casei, unde nu ezita sa urce si sa se scalde ori de cate ori nu mai suporta temperaturile ridicate, sustine Cancan.

Ea e femeia cu maini de la un mort. Alba Lucia Cardona, de 48 de ani, si-a vazut visul cu ochii. Ea este primul om din lume care are ambele brate reconstituite din membrele unui cadavru. Si asta dupa ce, in urma cu 30 de ani, intr-un experiment chimic din laboratorul Universitatii Columbia, din SUA, femeia si-a pierdut ambele maini. Membrele sunt perfect functionale, acum, la aproximativ 19 luni de la prima interventie pregatitoare pentru transplant, relateaza Click.

Gondole pe Sena. Suparate ca Venetia a fost declarat cel mai romantic oras din lume, autoritatile de la Paris au luat masuri pentru a "curata" renumele orasului si a spori din nou numarul de turisti indragostiti care ii calca pragul. In acest scop, primaria a incheiat un contract cu o firma din Italia care a adus deja primele gondole in capitala Frantei. Ambarcatiunile sunt destinate plimbarilor romantice pe Sena si au fost imediat asaltate de curiosi, anunta Cancan.