Femeile prefera barbatii nerasi pentru dragoste si casatorie. Femeile se simt mai atrase de barbatii cu putina barba, potrivit unui studiu britanic. Psihologii de la Universitatea Northumbria au ajuns la concluzia ca barbatii din aceasta categorie sunt catalogati drept duri, maturi, agresivi, dominanti, masculini si drept cei mai buni parteneri, atat pentru o aventura, cat si pentru relatiile de lunga durata, noteaza Romantica.

A primit 4.500 euro de la seful ei sa-si puna silicoane. Secretara unei firme din Dresda, Germania, a primit 4.500 de euro de la seful ei, pentru a-si pune implanturi cu silicon, scrie Libertatea. Claudia (28 de ani) a pozat goala in cotidianul Bild si a fost aleasa fata lunii februarie. Dupa ce a vazut fotografiile, patronul firmei, Marco Bauschke, a fost surprins intr-un mod placut, dar a hotarat ca se poate si mai mult. Astfel, acesta i-a oferit cadou angajatei sale o operatie de marire a sanilor, pe care fata a acceptat-o incantata.

A ramas fara nevasta inaintea nuntii. Ca sa nu iasa in paguba, "mirele" a postat un anunt pe internet prin care cedeaza rezervarea de 1.000 de lei, facuta la restaurantul unde ar fi trebuit sa se tina petrecerea, relateaza Cancan.

Cere 1.000.000 $ pentru pozele micutei. Thomas Beatie (34 de ani), transsexualul din Oregon, SUA, care a adus pe lume o fetita, spera sa ia bani multi cu pozele bebelusului. Potrivit Sky News, citat de Libertatea, proaspatul tatic le-ar fi spus jurnalistilor care l-au asteptat la externare ca vrea sa obtina 1.000.000 $ pentru primele fotografii cu fetita sa.

Mincata de ciine in timpul somnului. O americanca si-a abandonat ciinele la un centru special, dupa ce acesta i-a mincat un deget de la picior in timp ce dormea, relateaza Jurnalul National. Cind s-a trezit din somn, Linda Floyd a constatat cu stupoare ca are un deget lipsa. Femeia de 56 de ani nu a simtit nici un fel de durere, intrucit nervii din acea zona sint deteriorati, ca urmare a diabetului de care sufera.

Teatrele de pe Acropole – amenintate de guma de mestecat si de tocurile cui. Guma de mestecat, tocurile inalte, amplificatoarele puternice sau alte plagi moderne avariaza grav teatrele in aer liber, vechi de 2.500 de ani, din Grecia si ar trebui interzise, sustine cel important institut arheologic al tarii, potrivit Times, citat de Gandul. Expertii avertizeaza ca, pe masura ce spectacolele sunt mai elaborate, decorurile mai voluminoase, boxele mai puternice pentru a crea un efect acustic impresionant, iar tocurile cui tropaie pe marmura veche, teatrele precum Epidavros, construit acum 2.400 de ani pentru barbati in sandale din piele si care se baza doar pe sunete naturale, sunt in pericol. Tinand cont si de guma de mestecat pe care spectatorii o lipesc frecvent pe scaunele din marmura si care necesita efort pentru a fi indepartata, Consiliul Arheologic Central a declarat razboi modernitatii.

Swingul, o noua ipoteza in cazul profesoarei porno din Zalau. Una din ipotezele luate in calcul in cazul profesoarei Daciana Ana este aceea ca ea si sotul ei, Dan Ana, incercau sa ia legatura cu alte cupluri, sustine Gardianul. Ei se filmau in timp ce intretineau relatii sexuale pentru ca mai apoi sa le faca publice pe site-uri de swingeri. Concret, ei cautau cupluri care doreau sa li se alature. Moda schimbarii partenerilor intre cupluri stabile a inceput sa prinda si in Romania.

Isi mareste iar sanii. Argentinianca Sabrina Sabrok, in varsta de 31 de ani, se pregateste de o noua interventie chirurgicala pentru a-si indeplini cel mai mare vis, acela de a deveni posesoarea celor mai mari sani din lume, informeaza Cancan. Starleta, al carei bust cantareste deja sapte kilograme, a anuntat ca isi face un nou implant de silicon, astfel incat impresionantul ei decolteu sa ajunga la opt kilograme.

Americanii fac priveghi la statiile de benzina. O miscare religioasa din Statele Unite a declansat o campanie de rugaciuni la statiile de benzina din toata tara pentru a-l convinge pe Dumnezeu sa scada pretul combustibililor. Miscarea “Rugaciune la pompa”, fondata de pastorul adventist Rocky Twyman, nu s-a limitat doar la rugaciuni la statiile de benzina, ci a tinut sa demonstreze si in fata ambasadei Arabiei Saudite din Washington in speranta ca astfel vor convinge principalul producator de titei al lumii sa isi mareasca productia de petrol de la 200.000 de barili pe zi la 1.200.000 de barili, scrie Gardianul.

Surfing pentru ciini. Aproximativ 60 de ciini s-au pus pe cucerit valuri la cea mai mare competitie de surfing pentru patrupede din SUA, relateaza site-ul Ananova, citat de Jurnalul National. Ciinii si stapinii lor au avut la dispozitie trei valuri pentru a-i impresiona pe judecatorii competitiei Annual Loews Coronado Bay Resort Surf Dog, care au punctat capitolele incredere, lungimea cursei si abilitati generale de surfing.