Un american a slabit 36 kg doar cu produse fast-food. Chris Coleson, un barbat din Virginia, a demonstrat ca hrana de fast-food poate si slabi. El a tinut un regim cu produse McDonald’s care l-au ajutat sa piarda aproape 40 de kg. Americanul a facut acest efort pentru a-i oferi sotiei sale un cadou-surpriza la cea de-a 10-a aniversare a casatoriei, sustine Click.

Toaleta care te plateste. Zeci de oameni din Musiri, o localitate din statul indian Tamil Natu, stau la coada pentru a folosi toaletele publice, intrucat, in acest fel, primesc circa un dolar pe luna. Autoritatile au pus la punct acest sistem intr-o incercare de a promova igiena in zonele rurale. Totodata, urina este colectata si se fac teste pentru a se stabili daca poate fi folosita ca ingrasamant natural. Rezultatele au inceput sa apara deja: strazile sunt ceva mai curate, relateaza EvZ.

Robot care trimite angajatii acasa. Un robot de supraveghere va patrula noptile prin birourile unei companii japoneze pentru a trimite acasa angajatii care au lucrat prea mult, a anuntat Alsok, o companie de securitate privata japoneza, creatoarea colosului pe rotile. Firma japoneza Duskin, care furnizeaza servicii la domiciliu, a achizitionat inspectorul cibernetic capabil sa faca turul companiei la ore nocturne pentru a detecta eventuale anomalii. Vigilentul paznic de ultima generatie stie, de asemenea, sa repereze prezenta salariatilor in birouri la ore tirzii si sa le ceara acestora sa se identifice, sustine Jurnalul National.

Sani mai tari ca pumnii. Juriul show-ului “America's got talent” a ramas inmarmurit cand, la preselectii, o aspiranta la titlul de concurenta a strivit cutii de bere cu sanii ei imensi. Este vorba de acelasi show la care au participat luna trecuta si fetele de la formatia Indiggo. Aspiranta, Busty Heart, este posesoare unui bust de 116,84 cm si a zdrobit, simultan, un numar de 9 cutii de bere cu sanul ei drept, incercand sa impresioneze juriul, anunta Click.

Nunta in stil islamic: chiar si daca mireasa are doar 1 an. Doctorul Ahmad al-Mu’bi, care oficializeazǎ si cǎsǎtorii, a declarat intr-o emisiune a televiziunii din Liban cǎ le este permis fetelor de doar un an sǎ se cǎsǎtoreascǎ, atat timp cat sexul le este interzis. Remarcabilele comentarii ale doctorului includeau si explicatia cǎ “nu existǎ varstǎ minimǎ pentru a intra intr-o cǎsǎtorie”, scrie Romantica.

Sunetul produs de rasul ei are 110 decibeli. O femeie din Thailanda, de 55 de ani, a castigat, zilele trecute, concursul international de ras, dupa ce nu s-a putut opri din hohote timp de 12 minute si 26 de secunde. Mai mult, zgomotul produs de Jittarat Wongsomboon a atins 110 decibeli, fiind cu 30 de decibeli mai mare decat limita sunetului suportabil pentru urechea umana. In plus, intr-un mediu cu zgomot cu intensitatea de 130 de decibeli oamenii nu pot sta mai mult de doua minute fara a avea dureri ingrozitoare de timpan, noteaza Libertatea.

A zburat 370 km cu baloanele. Un american din Oregon a zburat 370 km cu un fotoliu propulsat de 150 de baloane cu heliu. El a “decolat” sambata seara, din centrul statului Oregon si a “aterizat” 12 ore mai tarziu in Idaho. Temerarul, pe nume Kent Couch, s-a lansat in aceasta aventura la 4 iulie, ca sa sarbatoreasca, asa cum se cuvine, ziua nationala a SUA, scrie Click.

La 11 ani, cheltuieste lunar 400 euro pe cosmetice. "Imi doresc ca fiica mea sa devina celebra", este fraza standard cu care britanica Jayne Bennington, in varsta de 31 de ani, incepe orice interviu pe care este invitata sa il acorde. Pana aici, nimic ciudat, doar ca fetita ei, Sasha, are doar 11 ani si este deja dependenta de tratamente cosmetice si concursuri de frumusete. La varsta la care colegele ei de scoala ii roaga pe parinti sa le dea bani pentru acadele si inghetata, Sasha isi "tapeaza" lunar mama de 400 de euro, suma care se duce exclusiv pe farduri, sedinte la solar sau in saloanele de cosmetica, sustine Cancan.

Se preface ca are atac de cord ca sa nu plateasca. Un barbat de 52 de ani din SUA a fost acuzat ca mimeaza atacurile de inima pentru a evita sa plateasca nota de plata de la restaurant si cursele pe care le facea cu taxiul. Conform politiei, barbatul a luat un taxi in drumul sau spre un mall si subit a inceput sa se zbata, ca si cum ar fi avut un atac de cord. Taximetristul a fost nevoit sa plece fara remuneratie. Imediat dupa, barbatul s-a dus sa manance o friptura si, in momentul cand trebuia sa plateasca cei 23 de dolari, s-a prefacut ca are un alt atac de cord. De aceasta data insa, pompierii de la restaurant l-au dus urgent la spital. Doctorul l-a recunoscut, amintindu-si ca nu este pentru prima data acolo. El a fost acuzat pentru excrocherie si este pasibil de noua luni de inchisoare si o amenda de 10.000 de dolari, relateaza Romantica.

Nunta pe motociclete. Galina Grann si Evgeny Okaevich sunt doi tineri ucraineni atat de pasionati de motociclete, incat au decis sa se casatoreasca in cadrul unei ceremonii pe doua roti care a avut loc sambata la Kiev. Ei au invitat la nunta lor cateva sute de motociclisti. Mirii spera sa intre astfel in Cartea Recordurilor, cu cel mai lung alai de nunta, format din oameni pe motoare, scrie Click.