Fac sex in vazul tuturor, pe plaja. De cativa ani incoace, autoritatile din orasul american Provincetown se confrunta cu o problema extrem de delicata. Plaja localitatii este zilnic luata cu asalt de cupluri dornice sa faca sex pe nisip, fara sa se jeneze macar de familiile care isi aduc copiii sa se bronzeze pe malul oceanului. In anul din urma, numarul cuplurilor prinse in timp ce intretineau relatii intime in vazul lumii a crescut de la 40 la 132, scrie Cancan.

Criza imobiliara, nu gluma: casa de 2 $. Cea mai ieftina casa din lume costa o lira sterlina. Ea are trei dormitoare, e situata in Norfolk, Marea Britanie, si ofera o priveliste superba asupra Marii Nordului. Are, insa, un mare devzavantaj: cladirea este amplasata pe o stanca abrupta, la doar 60 de metri distanta de valurile furioase, scrie Click.

Internetul isi asteapta sfarsitul. Conform unui raport al Organization for Economic Cooperation and Development, internetul se apropie de sfarsit. „Moartea” lui este la mai putin de trei ani distanta, din cauza ca peste 85% dintre adresele web disponibile au fost deja alocate, iar pana in 2011 acestea vor fi total epuizate. Nu este vorba despre adresele de internet pe care le scriem in browser si care au facut, de curand, obiectul liberalizarii din partea Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICAAN), masura prin care s-au relaxat foarte mult regulile privitoare la terminatia adresei web, permitand aparitia unor noi domenii. Ci este vorba de insuficienta adreselor de IP, scrie Atac-online.

A gasit un liliac in sutien. Abbie Hawkins, o angajata a unui hotel din Marea Britanie, a avut surpriza vietii ei cand a descoperit in compartimentul pentru burete al sutienului un pui de liliac. Initial, femeia a crezut ca ii suna telefonul mobil in clipa in care a simtit ca ii "vibreaza" hainele. La o analiza mai atenta, insa, Abbie a descoperit in lenjeria intima un liliac mare cat palma, scrie Cancan.

Vrea silicoane pentru fiica ei de 15 ani. Ca orice mama, Ashley Hughes isi doreste ce este mai bun pentru fiica ei, Emma, acum in varsta de 15 ani. Numai ca, in opinia femeii, "bun" inseamna o pereche de sani in genul celor pe care ii afiseaza cu nonsalanta Jordan. "Multa lume ma condamna. Eu, insa, cred ca Jordan este un model demn de urmat de fiica mea", spune Ashley, citeaza Cancan.

Cauta oameni care sa faca penisuri din ceramica. Un cuplu de portughezi care se ocupa de o afacere cu obiecte falice, confectionate manual, din ceramica, isi doreste sa iasa la pensie. Totusi, cei doi, Francisco si sotia sa, Cassilda Figueiredo, din Chao de Parada, Portugalia, nu au cui lasa atelierul in care au investit si lucrat peste 30 de ani, scrie Libertatea.

Practica salveaza erectia. Cercetatorii au noi sfaturi pentru barbatii care doresc sa functioneze fara repros din punct de vedere sexual. Pe scurt, acestia trebuie sa faca amor. Si cat mai des. Potrivit unui studiu in care au fost analizati circa 1.000 de barbati finlandezi timp de cinci ani, barbatii care fac sex in mod regulat prezinta un risc mai mic de a dezvolta o disfunctie erectila, scrie Evenimentul Zilei.

Ucis de o supradoza de apa. Individul incerca sa-si calmeze durerile cauzate de o infectie la gingii si a recurs la apa rece, deoarece nu suporta analgezicele. Timp de trei zile barbatul a inghitit cantitati enorme de lichid, pentru a reduce durerea, fara pastile si fara vizite la dentist. In cele din urma, inima barbatului a cedat, scrie Click.

Charles a modificat masina pentru palariile Camillei. Printul Charles a investit, zilele trecute, peste 12.500 de euro in modificarea masinii Rolls Royce Phantom V, iar Camilla nu mai este nevoita sa isi dea palariile jos in timpul deplasarilor. Voci din interiorul familiei regale sustin insa ca e vorba de o investitie inutila, deoarece si inainte era suficient loc pentru palariile Camillei, scrie Libertatea.