Post de controlor de trafic aerian, deschis nevazatorilor. Cine ar da pe mana unui om care, din nefericire, are probleme cu vazul, un turn de control aerian de unde sa coordoneze aterizarea si decolarea unor aeronave cu zeci de oameni la bord si care costa zeci de milioane de lire sterline? Ei bine, autoritatile Insulelor Scilly din arhipelagul britanic (in sud-estul Angliei) au considerat ca pot beneficia si de serviciile unei persoane cu un asemenea handicap. Astfel, anuntul lor pentru un post remunerat cu 36.000 de lire sterline pe an, a fost dat publicitatii si in limbajul Braille, si in format audio. Evident, intre conditiile pentru angajare, chiar daca nu se regasesc in anuntul propriu-zis, se cere un simt al vazului fara cusur, relateaza Gandul.

S-au casatorit prin telefon. Doi indragostiti musulmani din India si-au jurat dragoste vesnica si s-au casatorit... prin telefon, sustine Jurnalul National. Inedita ceremonie a avut loc dupa ce mirele, care lucreaza in strainatate, nu a avut suficienti bani pentru a se intoarce acasa. Safikul Islam, care lucreaza in Kuwait, si-a unit destinele cu iubita sa, Irin Biswasm, intr-o ceremonie la care au asistat toti locuitorii satului natal, Murshidabad. Martorii au putut vedea cum preotii musulmani au dat telefonul mobil pe speaker, pentru a putea auzi juramintele tanarului.

Misterul veveritei fara blana. Smoothie pare, la prima vedere, un sobolan gras. Asta datorita pielii sale gri si plina de falduri, precum si coditei sale subtiri. Insa micutul animal este de fapt o veverita cheala. Veverita a fost gasita in Amersham, Bucks, Marea Britanie si acum este gazduita de spitalul pentru animale, St. Tiggywinkles din Aylesbury. Veterinarii incearca sa afle cum de veverita a ajuns cheala. Veveritele fara blana nu sunt iesite din comun, insa conditia lor este cauzata de o boala, noteaza Romantica.

Revolta la inchisoare din cauza drogurilor. Detinutii dintr-o inchisoare irlandeza s-au revoltat, dupa ce conducerea penitenciarului a interzis traficul si consumul de droguri in celule. Puscariasii spun ca noile masuri le ingradesc drepturile fundamentale, scrie Click.

Scoala in care profesorii fac sex cu elevii. Scandal de proportii la Liceul Grossmont Union High School District din San Diego, California, dupa ce a iesit la iveala faptul ca patru profesori faceau sex in mod constant cu elevii. Trei dintre cei patru au fost deja condamnati la inchisoare, iar procesul celui de-al patrulea este in derulare. Primul caz a aparut la sfarsitul anului 2006, protagonistul principal fiind profesorul de muzica Frank Palumbo. El a fost acuzat ca a sedus o eleva in varsta de 17 ani, cu care a avut apoi o relatie sexuala de cateva luni. Palumbo a fost condamnat la cinci ani de inchisoare si nu va mai avea dreptul sa profeseze. La inceputul acestui an, unul dintre directorii scolii, Jessica Kahal, a fost condamnata la trei ani de inchisoare dupa ce a recunoscut in instanta ca a facut sex cu un elev de 17 ani, relateaza Cancan.

Si-a expediat pisica prin posta. O nemtoaica si-a expediat din greseala pisica prin posta dupa ce aceasta s-a suit si a adormit in cutia pe care femeia urma sa o trimita rudelor. Gitti Rauch din Rottach-Egern le-a pregatit rudelor sale din Dorsten o cutie plina cu cadouri. Inainte sa o expedieze insa, pisica s-a catarat pe cutie si se pare ca a adormit acolo. Fara sa-si dea seama, femeia a dus cutia la posta, iar pisica a fost gasita in pachet, vie si nevatamata, dupa doua zile de calatorie si 724 de kilometri, noteaza Jurnalul National.

Salman Rushdie se iubeste cu o actrita porno. Renumitul scriitor indian Salman Rushdie are o noua iubita. Dupa ce a fost casatorit cu topmodelul Padma Lakshmi, autorul in varsta de 61 de ani s-a reorientat catre o frumusete de la Bollywood. Este vorba despre actrita Riya Sen, de doar 27 de ani, si pe care critica de specialitate din Asia o compara, tot mai des, cu britanica Jordan. In urma cu doi ani, Riya a fost victima unui scandal sexual, dupa ce a aparut pe internet un film care o prezenta in timp ce facea amor cu iubitul ei de atunci, actorul Ashmit Patel, sustine Cancan.

Biroul care te ajuta sa slabesti. O firma producatoare de mobilier de birou din SUA a lansat pe piata un produs revolutionar. “Walkstation” este o combinatie intre o banda de alergare si un birou clasic si le ofera angajatilor posibilitatea de a face miscare in timp ce muncesc la calculator, informeaza Click.

Lectii de sex pentru astronauti. Doctorul Jason Kring, din cadrul agentiei NASA, a precizat ca astronautii vor fi nevoiti sa aiba pe timpul calatoriei lor in spatiu, un iubit, pentru a diminua frustrarile sexuale. Kring, care studiaza in prezent practicarea sexului in spatiu, a afirmat ca este necesar ca astronautii sa faca sex in spatiu, mai ales ca vor urma calatorii pe durate lungi spre Marte. De asemenea, doctorul american, incearca sa afle daca este posibil ca o femeie sa nasca in spatiu, relateaza Cancan.

Haka, pe plaja, in pielea goala. Mai multi jucatori de rugby au incins o partida in pielea goala pe plaja St. Kilda din Noua Zeelanda. Ca la fiecare meci, "All Blacks" au inceput cu traditionalul dans Haka. Inedita confruntare de pe plaja din Dunedin a avut loc inaintea unui amical pregatitor pentru Turneul celor Trei Natiuni, intre nationalele Noii Zeelande si Africii de Sud, scrie Jurnalul National.