Arestate pentru sex oral pe plaja! Noua femei britanice sunt acuzate de prostitutie si au fost arestate weekend-ul trecut, dupa ce s-au 'dezbracat' de inhibitii pe o plaja elena din insula Zakynthos si s-au lasat filmate, contra unei sume de bani, in timp ce faceau sex oral cu niste necunoscuti, afirma Libertatea.

Cehoslovacia, o tara pe care McCain refuza sa o lase sa moara. Aflat zilele acestea la o conferinta de presa, McCain si-a exprimat ingrijorarea cu privire la relatiile dintre Rusia si o tara care nu mai exista de un deceniu si jumatate, noteaza Gandul. “Sunt ingrijorat de pasii facuti de guvernul rus in ultimele zile. Unul a fost reducerea furnizarii de energie catre Cehoslovacia”, si-a “dat masura” experientei externe McCain.

Cel mai prost student din lume a picat la examene pentru a 38-a oara. Un pensionar consecvent in incercarea sa de a lua examenele, a picat pentru a 38-a oara consecutiv. Dar sa nu credeti ca barbatul s-a descurajat vreun pic... Shiv Charan, in varsta de 74 de ani a jurat sa dea testele pana la moarte. Din 10 examene, Shiv nu a reusit sa obtina o nota de trecere decat la unul dintre ele. Indianul a inceput aceasta lunga serie de esecuri in 1969, dupa ce a jurat ca nu se va casatori decat dupa ce devine absolvent, relateaza Romantica.

Brad Pitt a taiat cordoanele ombilicale ale gemenilor. Brad Pitt a intarit legenda de a fi un tata perfect in timpul nasterii copiilor. Doctorul Michael Sussman a declarat ca: "Brad a fost asistentul meu si a taiat chiar el cordoanele ombilicale. A fost perfect calm, hotarat, foarte fericit sa fie prezent la nasterea copiilor sai, foarte activ si foarte emotionat", scrie Romantica.

Rugby pe plaja … la pielea goala! Neozeelandezii sunt de departe cei mai impatimiti jucatori si fani ai rugbyului. Zilele acestea pe plaja de la St. Kilda din Dunedin are loc un turneul "naked Rugby", la partidele caruia, jucatorii nu imbraca niciun fel de echipament si nici un fel de haina. Ei isi scriu numerele si numele direct pe piele, titreaza Click.

Sex pentru un plin de benzina in America. Politia din Kentucky a arestat o femeie care a facut sex cu un necunoscut, pentru un card de benzina de 100 de dolari. Tanara se numeste Angela Eversole, are 34 de ani si a fost acuzata de prostitutie. Ea a fost surprinsa de politisti in flagrant delict, intr-un hotel din Kentucky. Partenerul sau, Kenneth Nowak, a fost si el arestat pentru promovarea prostitutiei, raporteaza Click.

Cel mai mic hotel din lume. In oraselul german Amberg s-a redeschis, dupa cateva luni de renovari, cel mai mic hotel din lume. Cladirea, care are o latime de doar 2,5 metri, poate adaposti doar doua persoane pe noapte, pretul total fiind de 195 de euro, bani care includ si micul dejun, scrie Click.

Soferul lui Ben Laden n-a dormit 50 de zile. Un document declasificat recent sugereaza ca fostul sofer al liderului retelei teroriste Al-Qaeda, Osama ben Laden, ar fi fost privat de somn 50 de zile in penitenciarul de la Guantanamo Bay, relateaza Cancan.

A stat inchis in casa 35 de ani. Un barbat in varsta de 50 de ani n-a mai vazut lumina soarelui de 35 de ani. Francezul Michel Pages a fost descoperit la locuinta sa din localitatea Roquebrune-Cap-Martin, dupa ce vecinii au alertat politia, anuntand faptul ca nu o mai vazusera pe mama barbatului, Therese, in varsta de 81 de ani, de cateva saptamani. Odata ajunsi la locuinta familiei Pages, politistii l-au gasit pe Michael intr-o stare avansata de deshidratare, extrem de palid si cu plete lungi de aproximativ trei metri, scrie Cancan