De azi a luat fiinta Biserica fumatorilor. Un patron al unei cafenele din Alkmaar, nordul orasului Amsterdam, isi va transforma, miercuri, localul in "Biserica unica si universala a fumatorilor Domnului", in incercarea de a scapa de interdictia fumatului in locuri publice, care a intrat in vigoare in Olanda pe 1 iulie, scrie Click.

S-a intors acasa dupa cinci ani. Dupa cinci ani de cautari si cand isi pierdusera orice urma de speranta, membrii unei familii din orasul american Queens si-au regasit cainele. Rocco, patruped rasa beagle, a "evadat" din curtea familiei Villacis in 2003, dupa ce a sapat sub gard, iar de atunci stapanii sai nu i-au mai dat de urma, scrie Cancan.

Baga capul in gura unui crocodil urias! Chinezii se pregatesc cum stiu ei mai bine pentru turistii care vin din toata lumea la Jocurile Olimpice de luna viitoare. La unul dintre cele mai mari parcuri zoologice din Beijing, o fetita de 11 ani se antreneaza de zor pentru o cascadorie periculoasa. Ea uimeste lumea atunci cand baga, fara nici o teama, capul in gura unui crocodil de peste doi metri, scrie Libertatea.

Asasin mexican: «Ucid pentru 6.000 $». Politia din Mexic investigheaza mai multe cazuri in care persoane necunoscute au postat anunturi pe Internet, oferindu-si serviciile ca asasini profesionisti, pentru doar 6.000 de dolari pe crima. Conform anchetatorilor, ucigasii desfasoara o adevarata campanie publicitara, pentru a castiga cat mai multe contracte banoase, scrie Click.

Sotia primarului Moscovei isi ia casa de 50 de milioane de lire la Londra. Sotia primarului Moscovei, Elena Baturina, a achizitionat a doua locuinta ca marime din Londra, dupa Buckingham Palace (resedinta Reginei Elisabeta a II-a, n.r.). Desi Marea Britanie se confrunta cu o criza imobiliara, iar preturile locuintelor au tot scazut in ultima vreme, sotia edilului rus a scos din buzunar suma “rotunda” de 50 de milioane de lire sterline, platind cu 18 milioane mai mult decat ultimul cumparator al resedintei Witanhurst, informeaza publicatia britanica The Daily Mail, citat de Gandul.

Tinerii englezi sunt incurajati la sex oral. Guvernul britanic ii indeamna pe adolescenti sa faca sex oral, pentru a reduce numarul mare de sarcini nedorite. Tinerii ar trebui sa se mangaie, sa se sarute si sa se satisfaca prin sex oral, pentru a se proteja de o sarcina nedorita, spune un oficial din Guvernul Marii Britanii, scrie Atac-online.

Si-a pus silicoane a 14-a oara. Modelul american Alicia Douvall, care a starnit vii controverse in urma cu trei luni, dupa ce a anuntat ca vrea sa ii daruiasca fiicei sale, Georgia, in varsta de 12 ani, o interventie de marire a bustului, face din nou valuri. Femeia tocmai s-a supus celui de-al 14-lea implant cu silicon, desi a fost avertizata de medici ca isi pune in mare pericol sanatatea din cauza sanilor imensi, scrie Cancan.

N-a vrut sa-si mute masina de frica sa nu-si piarda locul de parcare. Cautarea unui loc de parcare a devenit pentru soferii romani din orasele mari un adevarat cosmar, dar nici in alte tari lucrurile nu par sa stea mai bine. De frica sa nu-si piarda locul pe care l-a gasit dupa ce a dat cateva ture de bloc, un elvetian din orasul Goldach nu a vrut sa-si mute masina nici cand au venit cei de la 'modernizarea drumurilor', scrie Libertatea.

A participat la 2.000 de inmormantari. Un barbat din Croatia vrea sa intre in Cartea Recordurilor dupa ce a participat la peste 2.000 de inmormantari. Individul are 69 de ani si spune ca a fost fascinat de funeralii, inca din copilarie. Din acest motiv, a participat la toate ingropaciunile la care a fost invitat de-a lungul vietii. Barbatul din Panerec a facut o pasiune pentru funeralii si nu a ratat nici o inmormantare, scrie Click.