Magda lu' Tolea vrea in Playboy. Ajunsa celebra dupa ce si-a petrecut toate noptile din ultima luna in studioul Dan Diaconescu in Direct, Magda Ciumac a strans deja un capital frumusel de admiratori in randul barbatilor. Surse din apropierea Magdei lu' Tolea ne-au marturisit ca frumoasa de la OTV a avut cateva discutii cu reprezentantii revistei Playboy, carora le-ar fi solicitat suma de 25.000 de euro pentru un pictorial, dezvaluie Libertatea.

Abi Titmuss - de la actrita porno la scriitoare. Oricat ar parea de ciudat, fotomodelul Abi Titmuss este si scriitoare. „Fara abtineri" se numeste cartea pe care o va lansa in curand. Abi a decis sa rupa tacerea si sa vorbeasca despre viata sa personala. Se pare ca vestea a produs deja zarva printre vedetele masculine ale momentului, informeaza Atac.

A castigat cu o ciocolata un zbor in spatiu. O stewardesa din Franta va deveni primul european care va zbura in spatiu, in urma unui concurs castigat cu un ambalaj de ciocolata. Mathilde Epron, 32 de ani, a cumparat un baton de ciocolata, fara a lua prea mult in seama premiul pe care il putea castiga cu numerele inscrise pe ambalaj. Initial, ea a aruncat pachetul la gunoi, dar mai tarziu, pentru ca se tot gandea la concurs, l-a recuperat ca sa vada codul din interior. Astfel, femeia a aflat ca este chiar fericita castigatoare a unei calatorii in spatiu, relateaza Libertatea.

Portocala de 1,2 kilograme. In Spania a fost prezentata o portocala-gigant, fructul cantarind 1,2 kilograme. "Este cea mai mare portocala pe care am cules-o pana acum. Copacul in care a crescut l-am cumparat in urma cu 16 ani din Portugalia si proprietarul de atunci mi-a spus ca este altoit cu un soi special si ca fructele pe care le va face vor fi cu totul deosebite si ca gust si ca marime. Insa acum este pentru prima oara cand am avut o portocala de o asemenea greutate", a declarat Agustina Martin, din oraselul Vilvestre, din apropiere de Salamanca, potrivit Cancan.

Donald Trump a luat 100.000.000 de dolari pe o casa. Omul de afaceri american Donald Trump a reusit in cursul acestei saptamani sa dea o lovitura pe piata imobiliara. Intr-o perioada in care tranzactiile cu imobile sunt ca si inghetate, magnatul si-a vandut proprietatea din Palm Beach cu 100 milioane de dolari, aproximativ 63 milioane de euro. Cumparatorul este un miliardar rus, care are acum la dispozitie 5.575 de metri patrati de suprafata locuibila cu vedere la mare, informeaza Libertatea.

Atentie mamici, infasatul a fost reinventat! Daca faceti parte dintre acele proaspete mamici care nu stiu cum sa-si mai adoarma pruncii, aceasta veste s-ar putea sa va faca ziua mai frumoasa. S-a inventat o paturica pentru infasat, perfecta pentru a va linisti bebelusul. Amie Nilsson, mama a 3 copii, a inventat aceasa patura din lana de oaie, material foarte fin, care permite copilului sa se aeriseasca. Lana absoarbe si elibereaza umezeala de la bebelus atunci cand este cald si o izoleaza atunci cand temperatura scade, sustine Romantica.

A fost decorat dupa ce s-a izbit de patru "ozn-uri". Pilotul de la Campia Turzii care a supravietuit dupa ce patru obiecte zburatoare neidentificate i-au spart cupola avionului, precum si nevasta acestuia, care l-a ajutat sa aterizeze teafar, vor fi decorati de ministrul Apararii, informeaza Cancan. In octombrie, anul trecut, in timpul unui zbor de antrenament, la o altitudine de 6.500 de metri, pilotul a lovit cu avionul MIG-21 Lancer patru obiecte zburatoare neidentificate (OZN). Cupola de plexiglas s-a facut praf, iar pilotul a fost la un pas de moarte. Ghidat de la sol de sotia sa, care lucreaza la turnul de control, comandorul a reusit sa aterizeze cu bine si a scapat din accidentul incredibil cu doar cateva julituri.

Papa, politist. Papa Benedict al XVI-lea se tine de poante in timpul calatoriei sale in Australia. Pe cand vizita un centru de studii din Sydney, el a luat, in gluma, sapca unui politist si si-a asezat-o pe cap. Fotografii prezenti la eveniment nu au ratat ocazia de a-l imortaliza pe Suvernaul Pontif cu chipiul specific politistilor. Asa cum era de asteptat, imaginile au facut furori in intreaga lume, noteaza Click.

Femeile vor naste si la 100 de ani. Ultimele cuceriri ale tehnicii din domeniul fertilizarii in vitro ii fac pe cercetatori sa fie extrem de optimisti. Conform specialistilor de la Institutul de Biologie din Singapore, citati de revista "Nature", in 30 de ani, chiar si femeile care si-au sarbatorit centenarul vor putea deveni mame, anunta Cancan.

A luat 10 ostatici pentru ca s-a certat cu parintii. Un tanar japonez inarmat cu doua cutite a fost arestat, cu greu, dupa ce a luat ostatici zece calatori dintr-un autobuz pentru a se razbuna pe parintii sai, relateaza AFP, citat de Click. Adolescentul le-a explicat politistilor ca a facut acest gest pentru ca ai lui il nedreptatisera judecandu-l mult prea aspru.