Europenii conduc in topul marimii penisului. Studiul a fost facut cu minutiozitate de catre o echipa de urologisti europeni condusi de Dr. Gomez de Diego. Rezultatul? Iata primele 15 pozitii din clasamentul pe natiuni in functie de marimea medie a penisului in erectie (Atentie: acestea NU sunt Cotele Apelor Dunarii): 1. Franta – 16 cm; 2. Italia – 15 cm; 3. Mexic -14,90 cm; 4. Germania – 14,48 cm, scrie Click.

S-a vindecat de cancer cu suc de broccoli. Britanicul Ray Wiseman, in varsta de 79 de ani, a fost diagnosticat de medici cu cancer la vezica, in urma cu cinci ani. De atunci, barbatul a urmat un tratament cu suc din broccoli, la indemnul unui prieten, cu toate ca doctorii nu i-au garantat ca va supravietui. La patru ani de la inceputul tratamentului, britanicul a invins boala si se simte mai bine ca oricand, scrie Cancan.

Are picioarele de 1,34 m! Un supermodel din Polonia, Iwona, face furori pe podiumurile internationale de moda. Ea e considerata cel mai inalt manechin din lume, avand 1,96 m. Mai mult, Iwona are si cele mai lungi picioare, 1,34 m, scrie Libertatea.

O britanica cu 13 copii este insarcinata cu al 14-lea. La doar sapte luni dupa ce a nascut al 13-lea copil, o britanica este din nou insarcinata. Bebelusul este asteptat cu nerabdare de intreaga cohorta de frati - Natasha, in varsta de 19 ani, Bradley, 18, Shanice, 16, Mariah, 13, Georgia,11, Caitlin, noua, Brittany, opt, Febrianne, sapte, Charlie, sase, Lillyarna, patru, Nerilly-Jade, trei, Arnie, doi si Tallulah, de doar sapte luni. Mama lor, Joanne Watson, in varsta de 37 de ani, este absolut incantata ca este insarcinata din nou, scrie Gandul.

Ea e fetita nascuta de 'barbat'. Primul barbat gravid din lume, Thomas Beatie, a acordat cel dintai interviu dupa ce a nascut-o normal, la 29 iunie, pe micuta Susan Juliette, relateaza “Daily Mail”. Acestea sunt fotografiile pentru care cuplul Tom-Nancy a cerut nu mai putin de 1.000.000 de euro, scrie Click.

Barbatii flirteaza cu ochii inchisi. Hormonii masculini se pun in miscare in prezenta unei femei indiferent daca este sau nu atragatoare. La aceasta concluzie a ajuns un studiu realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea Groningen, din Olanda, releva „The Daily Telegraph“. Cercetarea, care a aparut in publicatia „Hormoni si Comportament“, a implicat 63 de barbati tineri, studenti cu varste intre 21 si 25 de ani, care nu au fost instiintati cu privire la scopul studiului, scrie Evenimentul Zilei.

La trei ani, a trecut granita pe bicicleta. Micuta turista, care locuieste in orasul german Haren, la granita cu Olanda, a plecat de acasa intr-o plimbare pe bicicleta sa cu roti ajutatoare, iar dupa trei trei ore a reusit sa treaca granita, parcurgand sase kilometri. Ea a ajuns astfel in Olanda, unde a fost vazuta de cativa trecatori care au alertat politia, scrie Cancan.

Un maslin a dat roade dupa binecuvantare. Intr-o plantatie de maslini din Israel a rodit unul singur, cel care fusese binecuvantat de fostul Suveran Pontif Ioan Paul al II-lea, in timpul pelerinajului sau din 2000, scrie Libertatea.

Tipuri de lene. Un studiu psihologic publicat recent si citat de publicatia britanica „The Daily Telegraph“ indica faptul ca pierderea de timp este o conditie medicala, care trebuie tratata. Potrivit studiului, unul din cinci oameni este afectat de aceasta problema, care le pune in pericol relatiile, cariera sau chiar sanatatea, citeaza Evenimentul Zilei.