Hoteluri-puscarie: aici platesti sa fii inchis. Pentru cei mai multi, inchisoarea este un cosmar, pentru altii – un vis pentru care sunt dispusi sa plateasca bani grei.O puscarie transformata in hotel ofera servicii dintre cele mai speciale: in Letonia, de exemplu, „musafirii” care opteaza pentru un complex hotelier de acest soi ales, fosta inchisoare a KGB-ului, sunt supusi umilintei si torturilor psihice, de bunavoie si nesiliti de nimeni. In alte cazuri, temnite inspaimantatoare au fost transformate in hoteluri de lux, unde te poti relaxa confortabil in biblioteca sau in biroul directorului, scrie Click.

Arestate pentru ca au vrut sa ia o gura de aer la 10.000 de metri. Pilotul unui avion plin cu pasageri a fost nevoit sa devieze zborul si sa aterizeze mai devreme, dupa ce doua pasagere vesele au amenintat echipajul avionului cu o sticla de votca. Tot scandalul a inceput cand una dintre petrecarete a vrut sa ia o gura de aer proaspat, asa ca a vrut sa deschida usa avionului scrie VDTonline.

Ciinele, cavaler de onoare la nunta lui Reese Whiterspoon. La fel ca Oana Zavoranu sau Liliana Ghervasuc, starurile hollywoodiene au si ele tacaneli legate de animalele lor de companie. Actrita Reese Whiterspoon se va marita cu Jake Gyllenhaal, iar ciobanescul german, patrupedul lui Jake, va aduce verighetele la cununie, scrie 7 Plus.

Un francez s-a casatorit legal cu o decedata. Un pictor de 68 de ani s-a casatorit sambata, in sudul Frantei, cu fosta sa partenera de viata care murise in 2004, in cadrul unei casatorii postume, o procedura extrem de rara permisa de legea franceza. Pentru a putea oficia aceasta casatorie, a fost nevoie de un decret al sefului statului, cosemnat de premier si ministrul justitiei, a precizat primarul satului Lamontélarié, cu doar 75 de locuitori, unde s-a petrecut evenimentul, afirma Romantica.

David Duchovny pretinde ca a vazut un OZN si nu doar in seria "Dosarele X", ci chiar in viata reala. Revenit pe ecrane in filmul "I want to believe", unde isi reia rolul de agent FBI care investigheaza incidente paranormale, Duchovny sustine ca a avut chiar el parte de unul in urma cu mai multi ani. Intamplarea s-a petrecut in 1982, dar la mai bine de 20 de ani de atunci, actorul nu este sigur de ceea ce a vazut. Am observat un obiect pe cer, doar o fractiune de secunda, apoi a disparut, a marturisit agentul Mulder, informeaza Romantica.

Puya s-a batut cu salam, la supermarket. Show de zile mari cu baieti de cartier plimbati cu masinuta pentru bebelusi si batoane de salam aplicate militieneste dupa ceafa - asa s-au distrat solistul hip-hop "Puya" (medalion) si doi "tovarasi" de-ai sai, intr-un supermarket din Capitala, sub privirile impietrite ale angajatilor. CANCAN a intrat in posesia unei inregistrari video, in care Dragos "Puya" Gardescu apare alaturi de doi indivizi, care se plimba cu un carucior pentru marfuri si zbiara ca pe maidan. La un moment dat, "Puya" insfaca din galantar doua batoane de salam si-l loveste pe individul aflat "la volan" in cap, dupa care arunca mezelurile inapoi in vitrina frigorifica. Individul "altoit" cu salamul de "Puya" este cautat de politie inca din luna aprilie, scrie Cancan.

Pierre Cardin are casa plutitoare. Designerul francez Pierre Cardin, in varsta de 86 de ani, este, vara aceasta, atractia turistilor care ajung la Saint Tropez. Motivul nu il reprezinta vreo colectie de moda spectaculoasa, ci insasi locuinta plutitoare a creatorului, al carui design este inspirat de filmele cu James Bond. Casa are un diametru de 4,6 metri si este realizata din fibra de sticla, informeaza Cancan.

Si-a facut investigatii pe creier ca sa afle daca s-a nascut gay. Actorul britanic John Barrowman a tinut neaparat sa afle mai multe detalii despre orientarea sa sexuala, supunandu-se unor investigatii amanuntite pe creier. Asa a aparut documentarul "The Making of Me", in care artistul, in varsta de 41 de ani, isi investigheaza propriul trecut pentru a afla daca s-a nascut homosexual sau a devenit pe parcursul vietii. De altfel, Barrowman si-a asumat pe deplin orientarea sexuala, el chiar casatorindu-se, anul trecut, cu iubitul lui, Scott Gill, afirma Cancan.