Cum face sex un pitic de 80 de centimetri. Actorul american Verne Troyer este atat de mic incat nu-si poate pune nici prezervativul. Desi are doar 80 de centimetri inaltime, Troyer, in varsta de 39 de ani, nu este deloc complexat din pricina dimensiunilor sale reduse. Mai mult decat atat, artistul pretinde ca este o "fiara" in dormitor si ca toate iubitele lui, printre care se numara si iepurasi "Playboy", au fost incantate de performantele lui erotice, scrie Cancan. Ranae Shrider, de 22 de ani, ultima sa cucerire, l-a cunoscut pe Troyer de Revelion, in casa lui Hugh Hefner si, dupa cum sustine iubita actorului, a fost dragoste la prima vedere. Au urmat zile de amor nebun, dar si pline de pericol. Intr-una dintre escapadele amoroase ale celor doi, Verne era cat pe ce sa se inece in cada, noroc cu iubita care i-a fost alaturi si l-a scos din valurile de spumant de baie, tragandu-l de cap.

Blugii seculari. O pereche de blugi Levi’s veche de 100 de ani, descoperita intr-o fosta mina de aur din California, a fost scoasa la vanzare pe portalul de licitatie e-Bay, relateaza EvZ. Pantalonii sunt patati de ceara lumanarilor folosite de purtatorul lor initial, dar in rest se prezinta „intr-o stare excelenta“, afirma vanzatorul. Potrivit etichetei originale, blugii sunt marimea 34 (talie) cu 33 (lungime).

Blondele se distreaza mai bine, dar daca vrei sa ai parte de bani si dragoste, vopseste-te bruneta! Inca un mit s-a destramat! Un nou studiu a scos la iveala faptul ca blondele sunt maestre la capitolul distractie, dar brunetele sunt cele care o duc bine pe termen lung, atat financiar, cat si sentimental, sustine Romantica. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca brunetele castiga, anual, cu 8500 de euro mai mult decat blondele. Si norocul in dragoste este adjudecat tot brunetelor.

Politicienii polonezi, deranjati de nudistii nemti. Nudistii germani de pe o plaja de la granita cu Polonia au fost sfatuiti sa-si acopere partile intime cand stau la soare. Ei au primit aceasta recomandare dupa ce un zid, care separa cele doua tari, a fost daramat, iar turistii polonezi au inceput sa se holbeze la germanii goi de dincolo de frontiera, scrie Click.

Ulei de fite. Un foarte bogat seic arab si-a trimis automobilul, un Lamborghini „Batman“ (Murcielago LP640), intr-o calatorie dus-intors de peste 10.000 de kilometri, care l-a costat aproape 50.000 de dolari, pentru a-i schimba uleiul. Extravaganta seicului din Qatar, a carui identitate nu a fost facuta publica, a starnit furia gruparilor ecologiste, noteaza „The Daily Telegraph“, citat de EvZ.

Cea mai veche gluma din lume dateaza din 1900 i. Hr. Cea mai veche gluma din lume pare sa aiba o istorie care incepe in jurul anului 1900 inainte de Hristos si demonstreaza ca umorul legat de grupurile sanitare era la fel de popular printre stramosii nostri ca si in zilele noastre. A doua pozitie este ocupata de un banc despre un faraon, care dateaza din 1600 i. Hr. "Cum distrezi un faraon plictisit. Dai drumul pe Nil unei barci pline cu femei tinere imbracate doar in plase de pescuit si il trimiti pe faraon sa prinde peste", dezvaluie Romantica.

Cauta prin mica publicitate invitati la ziua lui. Megapetrecere all inclusive cu necunoscuti. Asa vrea sa isi serbeze ziua de nastere un bucurestean din cartierul Drumul Taberei. Tanarul s-a gandit chiar sa dea un anunt in presa pentru a strange alaturi de el, pe langa prieteni si cunoscuti, cati mai multi invitati pe care nu i-a vazut niciodata in viata. Ionut, care implineste 29 de ani, vrea sa sarbatoreasca evenimentul inconjurat de cat mai multe persoane. Anuntul i-a facut deja telefonul mobil sa zbarnaie, sustine Cancan.

Polonezii vor sa deschida magazine unde se vand copii. In curand, femeile din Polonia vor putea sa cumpere... bebelusi la preturi cuprinse intre 10.000 si 17.000 de euro, in functie de aspectul fizic si de starea de sanatate a nou-nascutului. Potrivit ziarului Noviye Izvestia, citat de Libertatea, daca Parlamentul va aproba legea, in orasul Adeldoorn se va deschide o clinica in care femeile infertile vor putea sa cumpere copiii nascuti de mame-surogat.

Pui de tigru adoptati de o catelusa. O catelusa a adoptat trei pui de tigru la o gradina zoologica din Kansas, SUA, dupa ce mama biologica a acestora i-a abandonat. Proprietarul Safari Zoological Park, Tom Harvey, a declarat ca puii de tigru au fost nascuti duminica, fiind abandonati a doua zi de catre mama lor, care nu le-a mai acordat nici un fel de atentie. Situatia i-a determinat pe ingrijitorii de la gradina zoologica sa le gaseasca puilor o mama adoptiva: o catelusa pe nume Harvey, din rasa golden retriever, scrie Click.

Dus cu vaca. Un adolescent francez identificat doar cu prenumele Hadrien, in varsta de 17 ani, va pleca astazi din satul sau din vestul Frantei, pentru o calatorie pedestra de 1.200 de kilometri, in compania unei vitele, Camomille. Tanarul spune ca face acest traseu in scopul de a cunoaste mai bine plantele care cresc pe marginile drumurilor, cu care are de gand sa se si hraneasca, fiind vegetarian. Pe Camomille, o juninca de numai 18 luni, o ia cu el atat pentru a-i mai usura din povara, cat si pentru a-i „facilita comunicarea cu strainii“ pe care-i va intalni, scrie EvZ.

Pisica de 20 de kilograme isi cauta stapan. Cea mai mare pisica din Statele Unite isi cauta stapan, anunta Cancan. Princess Chunk, asa cum a fost numita de membrii adapostului pentru animale "Shelter" din New Jersey, unde locuieste, are peste 20 de kilograme si poate fi confundata usor cu un caine.