Mihai Bendeac, actorul din sitcomul „Mondenii” de la Prima TV o critica dur pe „Regina R&B” pe blogul sau, despre care spune ca este o femeie extrem de urata. (Atac)

„Ati vazut imagini de la maritisul Cristinei Spatar? Bai! Incredibila femeia asta! E una din acele „vedete” din Romania care sunt extrem de urate dar pozeaza in frumoase. Ati observat? Un ochi vrea la Slatina, celalalt a plecat deja spre Timisoara. Bai,ce sa mai... Si nu are niciun trecut care sa te faca sa spui „vai! ce fata cuminte si buna!”. Si cu toate astea, apare la televizor cu barbati draguti si se lauda ca ce poarta la nunta costa peste un milion de euro. Bai SPATARE! Bai Wonder Women in mizerie! La televizor se uita si Stefanel ba! (n.r, copilul pentru care Mihai incearca sa stranga banii necesari pentru operatia de care depinde viata sa). Prietenul nostru a carui viata depinde de 10.000 de dolari ba! Da’ ce te intereseaza pe tine! Lasa sa stie poporu’ ca si-a luat ala inel de 300.000 de euro!"

"Ce-au astia de pica precum mustele in fata ei"

"Bai vedetelor de rahat din Romania! In Occident afla presa cat costa inelul de logodna al Angelinei Jolie! Nu apare ea la tv sa se laude! Mai e o chestie. Aceasta Cristina Spatar a fost impreuna cu Mirco ala. Un tip foarte frumusel si foarte bogat. Fratirilor! Ala era virgin pana s-o cunoasca pe ea?! Nu mai vazuse femeie in viata lui?! NU INTELEG! Toate femeile din viata mea (VA DAU CUVANTUL MEU!!!) au fost muuuult mai frumoase decat Regina R&B!! Ce-au astia de pica precum mustele in fata ei?!”

Magda Ciumac este desfiintata de impresara ei, care o acuza pe vedeta postului OTV ca este neserioasa si total lipsita de talent muzical. (Libertatea)

"Magda are niste frustrari puternice, vrea sa devina cu orice pret vedeta. E o tipa care s-a aruncat intr-o lume pe care nu o cunoaste, cea a showbiz-ului. Are o personalitate dubla, e mincinoasa si rea. Altfel nu se explica iesirile ei de la televizor atat fata de unii telespectatori, cat si fata de Lucian Ionescu, cel care i-a propus un proiect din partea noastra si care acum e denigrat in fiecare seara. Va spun sincer, Magda are un comportament irational. Acum plange, peste un minut rade, danseaza si canta manele. In orice caz, vrem sa o dam in judecata si vom depune o plangere penala pe numele ei pentru calomnie. Prima melodie, cea care a fost difuzata pe OTV fara acordul nostru, a fost un test. Ea doar recita versurile pentru ca nu poate sa cante, nu are destul talent, vocea nu o ajuta. Refrenul este interpretat de Monica, ex-Candy. Nici celelalte inregistrari cu care se lauda, cele cu Guta, nu sunt realizate de ea, ci de o fata pe nume Claudia"