Costumatie pentru Olimpiada Inainte de Olimpiada, guvernul s-a gandit sa imparta, la nici mai mult nici mai putin de patru milioane de gospodarii, brosurica privind “tinuta vestimentara corecta” a chinezului obisnuit, noteaza Gandul. Potrivit regulamentului femeile tinere au voie sa poarte fuste mini – cu conditia ca acestea sa aiba tivul la o distanta de trei-sase centimetri de genunchi, nu mai mult. Cele care nu poseda glezne de gazela trebuie neaparat sa poarte ciorapi negri, iar doamnele mai in varsta trebuie sa uite cu desavarsire de fustele scurte: pentru ele, doar fustele care coboara trei centimetri sub genunchi, acoperind aceasta parte a anatomiei, sunt potrivite.

Un iesean i-a daruit fiului sau, de ziua lui, o partida de sex cu o minora. Judecatorii Tribunalului Iasi au dat sentinta in dosarul in care un iesean in varsta de 51 de ani i-a facut fiului sau in varsta de 14 ani un inedit cadou de ziua lui. Constantin Tanasa a primit sapte ani de inchisoare pentru complicitate la viol, dupa ce i-a adus fiului sau o minora pentru a face sex cu ea, scrie Gardianul.

Lindsay Lohan si iubita ei, Samantha, prizoniere in camera de hotel Lindsay Lohan si Samantha Ronson au ramas blocate in camera de hotel. Cele doua indragostite au fost salvate, intr-un filnal, de cativa angajati, care le-au ajutat sa coboare prin balcon. Chiar daca au fost puse intr-o situatie neplacuta, fetele s-au distrat pe cinste. Potrivit unei surse, Lindsay si Samantha radeau isteric in timp ce incercau sa iasa la lumina, afirma Curentul.

Alungat din cazino pentru ca mirosea prea urat La Atlantic City un jucator de poker, care era la masa de joc de 17 ore, a fost rugat sa paraseasca incinta cazinoului, pentru ca mirosul lui ii indispunea pe ceilalti clienti.Mchael Wax, in varsta de 54 de ani, care conduce companie de limuzine, a recunoscut ca mirosea urat, dar a sus ca a fost prea ocupat cu jocul in ultimele 17 ore ca sa mai aiba timp sa se spele, scrie Romantica.

In Anglia s-a infiintat 'politia maturii' De-acum incolo, daca fac mizerie pe strada, englezii nu vor mai plati amenzi. In schimb, cetatenii neatenti vor aduna gunoaiele sub supravegherea 'politistilor maturii'. Acesti paznici ai strazilor vor patrula zi si noapte bulevardele marilor orase engleze, cu scopul de a-i pune la treaba pe toti cei care vor fi surprinsi facand mizerie, scrie Libertatea.

O fabrica din China se imbogateste din tiparirea de biblii in engleza Bblia, cea mai vanduta carte din istoria omenirii si cea mai tradusa (textul complet, in 438 de limbi, iar fragmentar – in 2.454 limbi) pare „un sac fara fund” pentru imbogatirea unei tipografii din orasul chinez Nanjing. Chiar daca in cel mai mare stat comunist al lumii exista numai circa vreo 30 milioane de crestini (care se duc la vreo 55.000 de biserici), compania Nanjing Amity Printing Co reuseste profituri colosale atat pe piata locala, dar si la export, unde cel mai bine se vand bibliile in engleza. In 20 de ani, tipografia a produs si a vandut 55 milioane de versiuni ale Sfintei Scripturi, dintre care 44 milioane au fost difuzate in China. Totusi, cea mai profitabila parte a afacerii a reprezentat-o productia pentru strainatate, in special pentru America, scrie Gandul.

Ou record de 180 de grame, in Cuba. O gaina din apropiere de Havana, Cuba, va intra in Cartea Recordurilor deoarece a facut un ou gigant, care cantareste 180 de grame. Estela Guerra, proprietara pasarii, a ramas fara cuvinte cand a intrat in cuibar si a vazut oul. Femeia a anuntat imediat presa si aflat ca oul gigant cantareste cu 10 grame mai mult decat recordul anterior, stabilit in Insulele Canare, titreaza Libertatea.

Aerobic la biserica Cu muschii incinsi, circa 12 femei isi ridica si isi coboara ritmic picioarele in timp ce se roaga in ritmurile muzicii Gospel care rasuna in biserica. Este vorba de un lacas de cult din apropiere de Washington unde vizitatorii imbina credinta cu fitnessul. Este o “penitenta” care permite armonizarea abdomenului cu credinta, sportul si spiritualitatea, precum si... alungarea demonului din trup, dupa cum afirma profesoara lor de aerobic, relateaza Click.

Un urangutan de la gradina zoologica din Hamburg s-a sufocat cu o bucata de paine O femela urangutan de la gradina zoologica din Hamburg a murit dupa ce un vizitator i-a dat o bucata de paine. n ciuda panourilor care interzic vizitatorilor sa hraneasca animalele de la zoo, animalului i-a fost oferita o bucata de paine. upa ce s-a sufocat cu painea, urangutanul s-a prabusit intr-un bazin cu apa situat in cusca lui si s-a inecat. Desi a intervenit imediat, echipa de la gradina zoologica nu a reusit sa-l salveze, titreaza Romantica.

Un cuplu de lesbiene a nåscut doua perechi de gemeni Doua lesbiene din California, inseminate cu sperma de la acelasi donator (anonim) si cu ovule recoltate de la o singura femeie - au nascut fiecare gemeni, afirma ziarul Click.

Pamela din "Dallas", pilot in spatiu Actrita Victoria Principal, Pamela din serialul "Dallas", vrea sa devina prima femeie pilot din lume pe o cursa spatiala comerciala. Pentru aceasta, vedeta a apelat deja la Richard Branson, miliardarul britanic care va organiza o astfel de calatorie anul viitor, si i-a cerut acestuia permisiunea sa se antreneze alaturi de astronautii lui, scrie Cancan.