Vadim asmute hingherii C.V.Tudor a sarit ca ars dupa “aroganta” partidului de buzunar fondat de Dan Voiculescu si a dat un comunicat acid: „Daca partidul-televizor PC vrea sa fuzioneze prin absorbtie cu cineva, o poate face cu DNA sau cu CNSAS, fiindca are multe bube-n cap. Acest foarte ridicol PC isi da o importanta mai mare decat are“. In aceste conditii, Vadim a decretat ca oferta PC este demna de “dispret” si i-a oferit „si un sfat gratis“ presedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, pe care l-a numit Felix Motanul: „Zattt, jigodie, si ai grija sa nu te ia hingherii!“.(Gandul)

Horia Ivanovici, realizator Fanatik Show, despre audienta emisiunii sale : "Emisiunea din aceasta seara v-a fost dedicata. Sunt convins ca ati vrut sa interveniti telefonic toti, dar nu se poate din pacate. Sunt sute de mii de oameni care ar vrea (sic)." (Telesport)

Satisfactii orale La meciul Steaua - FC Brasov 2-1, disputat duminica, nervos ca Razvan s-a bucurat pentru golul echipei sale, Lacatus i-a spus: „F... mortii ma-tii de tigan imputit!“. Tehnicianul Stelei a vrut chiar sa sara la bataie, dar a fost potolit de cei de pe banca de rezerve a „ros-albastrilor“. Madalin Voicu i-a replicat lui lacatus Lacatus: „Daca l-ar face cineva pe Lacatus machedon imputit sau cioban bulangiu, cum s-ar simti? Daca Geoana m-ar fi injurat asa cum l-a injurat Lacatus pe Lucescu, l-as fi calcat in picioare!“. Reprezentantul etniei romilor a trecut apoi la o tirada violenta impotriva romanilor in general: „Au un caracter de lasi si de tradatori! Au numai satisfactii orale. In rest, sunt niste jegosi!“

(Evenimentul Zilei)

Caci noi de la Ram ne tragem. La o intalnire cu o delegatie straina la Mehedinti, seful statului i-a povestit unui reprezentant austriac o gluma legata de faptul ca romanii au cucerit Dacia in anii 101, 102, 105, 106 iar acum romanii cuceresc Italia. “Amandoua s-au petrecut sub Traian", a spus Basescu amuzat adaugand ca stie gluma de la premierul italian Silvio Berlusconi. (Cotidianul)