S-a pozat cum radea parul pubian al iubitei. Purtatorul de cuvant al Institutului Cultural Roman din New York, Cristian Neagoe, a publicat pe internet, intr-o revista virtuala, o serie de poze in care acesta apare in ipostaze intime alaturi de o femeie si de cativa barbati, iar acestea au fost preluate de jurnalistul Andrei Badin, care le-a postat pe blogul sau. In fotografiile facute intr-un cort din Mamaia, de iubita lui, Neagoe apare in timp ce rade parul pubian al acesteia. In alte poze este in compania unor barbati dezbracati, ca si el de altfel, iar in altele este in evidenta stare euforica, cel mai probabil provocata de alcool, dezvaluie Cancan.

Colegi de patut, la bine si la rau. REGASIRE. Doi tineri din Marea Britanie au decis sa-si „reuneasca“ destinele in acest weekend, la 22 de ani dupa ce s-au nascut in acelasi spital, petrecandu-si primele zile de viata in paturi alaturate, relateaza EvZ. Kelly Robinson si Dale Wilson s-au nascut la numai trei zile diferenta in acelasi spital din Northampton, dupa care au trait separat pana cand un prieten comun le-a facut cunostinta, pe 10 aprilie 2006, la fix 20 de ani de la ziua primei lor intalniri. Parintii lor spun ca este o coincidenta incredibila, insa tinerii cred ca este vorba despre o regasire.

O prezentatoare a chelit din cauza stresului. In urma cu trei ani, britanica Gail Porter, o prezentatoare de televiziune care a realizat pictoriale fierbinti pentru revista "FHM", era considera-ta una dintre cele mai sexy femei din Anglia. Putini stiau, insa, ca Porter suferea groaznic din pricina divortului de sotul ei, chitaristul Dan Hipgrave. Stresul provocat de esecul sentimental, precum si depresia postnatala au avut efecte dramatice asupra lui Gail, care a chelit aproape peste noapte, scrie Cancan.

Cel mai lung sarut subacvatic. Un barbat din Peru si o femeie din Italia au castigat concursul pentru cel mai lung sarut subacvatic din lume. Fidel Rios si Claudia Pettazzoni au stat buze in buze sub apa, timp de un minut si 51 de secunde. Cu acest timp, ei si-au depasit, fara drept de apel, toti adversarii. Inedita competitie s-a desfasurat in localitatea italiana Riccione si a atras o multime de cupluri dornice de senzatii tari, informeaza Click.

A inghitit un bat de 60 cm. Un caine putin cam lacom a vrut sa faca pe grozavul si, jucandu-se cu un bat lung de 60 de centimetri, din greseala, l-a inghitit. Dulaul a scapat dupa o operatie simpla. Dupa ce a inghioeit batul, Hector, un dulau din Londra, Anglia, nu a parut deranjat de bucata de lemn si a continuat sa se comporte normal, scrie Libertatea.

Risca sa ajunga dupa gratii pentru ca a facut sex cu sotia lui in timp ce aceasta dormea. Stim deja ce rol important joaca sexul sau lipsa lui in viata de cuplu. In cazul unei perechi britanice, dragostea trupeasca a devenit caz penal. Sotia si-a denuntat barbatul, care profita sexual de ea, in timp ce aceasta dormea. Se pare ca intr-un singur an, femeia s-a trezit de cel putin 30 de ori in toiul noptii, surprinzandu-si jumatatea in timp ce facea sex cu ea. Motivul pentru care barbatul a putut sa profite de ea este acela ca englezoiaca are un somn extrem de profund, conform propriilor declaratii, scrie Romantica.

Bordelul cu maimute. Daca Thailanda e cunoscuta ca un paradis pentru pedofili, insula Borneo, din arhipelagul indonezian, ofera alte “delicatese” pentru perversi. Organizatiile de aparare a animalelor au descoperit in ultima vreme numeroase bordeluri in care “angajatele” erau femele de urangutan. Puse in catuse si batute, sarmanele animale erau tinute de ani de zile ca sclave sexuale, dezvaluie Click.

Iron Maiden a ramas fara o chitara. Grupul de heavy metal Iron Maiden ofera recompensa celui care va returna o chitara care i-a fost furata instrumentistului Adrian Smith, dupa concertul care a avut loc pe 2 august la Atena, Grecia. Intr-un anunt postat pe internet, membrii formatiei anunta ca persoana care va gasi sau va ajuta la gasirea chitarei, va primi o geaca din turneul Iron Maiden si o scrisoare de multumire scrisa chiar de Smith, anunta Libertatea.

Bea 120 de oua de gaina in cateva secunde. Un barbat de 47 de ani, din Breaza, a exersat, in ultimii ani, bautul oualor crude pentru a uimi o lume intreaga cu abilitatea lui deosebita. Aceasta pasiune a fost descoperita de prahovean in timp ce facea un tratament naturist pentru a se vindeca de hepatita cronica, boala de care suferea la momentul respectiv. In prezent a ajuns la recordul de a bea 120 de oua de gaina in numai 40 de secunde. Chiar daca si-a "bombardat" organismul cu mii de oua, barbatul nu are nicio problema de sanatate. Mai mult, pe viitor, acesta vrea sa atraga atentia reprezentantilor de la "Guinness Book", care sa-i omologheze performantele, scrie Cancan.

Laptele era consumat inca de acum noua mii de ani pe teritoriul Romaniei si al Marii Britanii. Oamenii consumau lapte cu 7.000 de ani inaintea erei noastre, iar cele mai vechi dovezi au fost gasite pe teritoriul Marii Britanii si al Romaniei, potrivit studiului unei echipe interationale publicat pe site-ul revistei britanice Nature, citat de Romantica. Bovine, oi si capre au fost crescute de acum 10.000 de ani, in special pentru lana si carne, sau pentru muls. Insa este pentru prima data cand se dovedeste ca laptele lor era consumat dinaintea anului 5.000 i.Hr.