Mihaela Radulescu isi face pedichiura la semafor. Se uita lumea ca la urs. (Atac) „Niciodata nu am timp sa ma aranjez acasa pentru ca sunt mai mereu pe fuga. Nu apuc sa- mi dau decat cu fond de ten dupa care plec. Rimelul, rujul si fardul de obraji le aplic la semafor. Si pe langa asta chiar si unghiile mi le fac tot in masina. Profit de culoarea rosie a semaforului pentru a-mi face o manichiura rapida si chiar pedichiura. Am noroc ca pot conduce desculta. Imi ridic frumos piciorul pe scaun si trec la treaba. Dupa ce termin mai imi ramane timp sa ma si schimb. Nu ma imbrac mereu in masina, dar mi s-a mai intamplat. Se uita lumea la mine ca la urs”.

Nostalgic, Vadim povesteste cum, in octombrie 1987, l-a cunoscut pe Dragomir la mare in Cipru. (Gandul)

„Sa-l fi vazut pe Mitica in slip, cum venea el, taran de la Scornicesti, via Balcesti, in apa; inota ca un porc de mare”.

Actrita Jennifer Metcalfe sustine ca telul ei in viata era sa devina prostituata. Sau macar stripteuza. (Atac)

„Am avut ambitii mari cand eram mica. Imi voi aminti intotdeauna ce fata a facut mama cand i-am spus: «Mami, cand o sa fiu mare, vreau sa ma fac stripteuza». In mintea mea, era un job foarte bun si foarte bine platit. Pe la 12 ani, urmaream «Band of Gold» si am decis sa ma fac prostituata. Din nou a facut mama o fata...”