Un porumbel a fost arestat pentru trafic de droguri. Politia bosniaca a arestat un porumbel, dupa ce a descoperit ca detinutii il foloseau pentru a introduce droguri intr-una din principalele inchisori de maxima securitate din Bosnia. Drogul era transportat in saculeti legati de piciorusele acestui porumbel voiajor, oficial acceptat de administratia inchisorii ca animal de companie al unuia dintre detinuti. Pasarea a fost plasata in arest de politie, care a lansat o ancheta pentru identificarea celor care ii "furnizau" drogurile. "Nu stim ce sa facem cu porumbelul, dar deocamdata va ramane in spatele gratiilor", a spus responsabilul, potrivit Romantica.

Fac drumetii in pielea goala. O plimbare prin padure este relaxanta pentru unii dintre noi. In schimb, cativa nemti nu se simt in largul lor decat daca se plimba goi-pusca. Deranjati, unii excursionisti care au dat nas in nas cu exhibitionistii au depus plangeri la politie si autoritatile s-au pus pe treaba. Deja, mai multi plimbareti goi au fost amendati, un barbat ajungand chiar in inchisoare, relateaza Libertatea. Totusi, in semn de protest, imediat cum a ajuns dupa gratii, germanul si-a dat toate hainele jos, refuzand sa se imbrace la loc. Intr-un final, a acceptat sa-si puna pantalonii, considerand ca inchisoarea e un loc murdar: 'E mai igienic sa port haine aici'.

Indicator jignitor. Mai multe asociatii ale pensionarilor din Marea Britanie au solicitat guvernului de la Londra si autoritatilor municipale sa scoata din uz un semn de circulatie care infatiseaza un cuplu de batrani, pe motiv ca este jignitor. Age Concern si Help the Aged au apreciat ca semnul triunghiular avand in interior doua siluete cocosate, folosind un baston de sprijin, ar trebui schimbat cu altul, reprezentativ pentru toti pietonii vulnerabili, indiferent de varsta, noteaza EvZ.

Cursa closetelor. Zeci de concurenti de varste diferite, dotati cu fel de fel de scaune de toaleta s-au inscris in cea de a noua editie a Cursei budelor care are loc in fiecare an in localitatea poloneza Rabka. Toaletele dotate cu motorase electrice, suficient de puternice pentru a face competitia mai atragatoare, au facut deliciul neobisnuitului eveniment. In ciuda incidentelor neprevazute, la finalul competitiei fiecare concurent a primit din partea organizatorilor un permis international de conducere a closetului, anunta Click.

Sex cu 9 barbati simultan. La 51 de ani, Maria Geronazzo este socotita femeia cu cea mai mare gura si cele mai mari buze din Europa. Visul ei cel mai fierbinte, pe care si l-a implinit de curand, a fost sa faca sex cu o echipa intreaga de fotbal, fara rezerve, ce-i drept. 11 barbati, 9 din Ungaria si 2 din Romania au fost selectionati pentru productia hard care a avut loc la Budapesta. Din pacate, romanii nu au avut gata analizele la timp pentru a putea intra pe platoul de filmare, asa ca actrita a trebuit sa se multumeasca doar cu 9 parteneri, relateaza Cancan.

Un caine a adoptat o bufnita. Un caine din Anglia are o prietena mai... neobisnuita. Dulaul Torque a adoptat un pui de bufnita, de care are grija ca si cum ar fi puiul sau. Inaripatul, botezat Shrek, il urmeaza peste tot pe caine, iar seara se cuibareste langa el, in culcus. Mai mult, Torque nu o scapa din priviri pe bufnita, iar de fiecare data cand are impresia ca pasarea e in pericol, incepe sa latre, sustine Libertatea.

Bebelusi vanduti la taraba. Primul magazin din lume care vinde copii nou-nascuti si-a deschis portile recent in Polonia, informeaza in editia sa online Pravda. Centrul care si-a lansat pe piata o lista orientativa de preturi a reusit sa starneasca reactii extrem de vehemente din partea reprezentantilor Bisericii Catolice. Conform acestei liste, preturile fluctueaza intre 15.000 si 22.500 de dolari. In cazul unor comenzi “speciale” sau chiar al inseminarii unor femei in vederea aducerii pe lume a copiilor “cu materialul clientului”, adica folosind un ovul fecundat donat de cuplu, se poate ajunge si la sume de 70.000 de dolari, scrie Click.

A fost virgin pana la 41 de ani. Jon Mcknight, un britanic virgin, in varsta de 41 de ani, si-a gasit in sfarsit partenera de viata, dupa ce a participat la un show de televiziune cu scop matrimonial. Barbatul, care pana atunci nu se sarutase decat de doua ori in toata viata lui, si-a gasit fericirea alaturi de Inda, o femeie divortata din Plymouth, cu care s-a si casatorit, noteaza Cancan.

Superoferta cu vanatai. Cel putin zece cumparatori, majoritatea pensionari, au fost raniti in aglomeratia creata la un supermagazin din metropola chineza Nanjing, unde se vindeau la reduceri ulei si oua. Patru persoane au necesitat spitalizare, intre care o femeie de 58 de ani, care avea mai multe fracturi, scrie EvZ.

Poligamia, secretul longevitatii. Virpi Lummaa si Andy Russell, doi cercetatori de la Universitatea din Sheffield, Marea Britanie, sustin ca barbatii cu mai multe neveste traiesc mai mult decat cei care au o singura partenera de viata. Conform lor, reprezentantii sexului tare din culturile poligame traiesc cu 12% mai mult decat confratii lor din societatile monogame, informeaza Cancan.