Despre prestatia travestitului Naomi la Mamaia: „Ce a fost asta?“, îşi întreabă bunicul un spectator de 6 ani, absorbit de prestaţia lui Naomi. Iar bunicul prezintă noua Mamaia, dezbrăcată de prejudecăţi: „Ce să fie, tataie? E tot om!“. (EvZ)

Jamie Oliver critica obiceiurile alimentare ale englezilor: "Acest gen de oameni prefera sa cada lati de cit au baut, decit sa se bucure de o mincare buna. Nici macar nu au in casele scumpe o masa de familie unde sa stea in fiecare seara pentru a cina decent", a declarat Jamie trist. (7Plus)

Actionarul majoritar al Rapidului, Fathi Taher, a dezvaluit ca antrenorul portughez Jose Peseiro a fost eliminat in meciul cu Dinamo, in prelungirile partidei. "Va zic raspicat ca daca Peseiro pleaca, o sa ies si eu din fotbal. Da-l dracu′ de fotbal! Ce sa mai caut aici? Bag o groaza de bani - numai la meciul asta baietii au avut prima de 5.000 de euro de om, ca sa-si bata unii joc de ei"...(Libertatea)

Emil Constantinescu nemultumit de Florin Calinescu: Calinescu era un om foarte simpatic. Am avut un dialog cu el. L-am chemat la Cotroceni, intr-o duminica. Ce a insemnat un dialog cu Calinescu? El a vorbit 5 ore si jumatate, iar eu am vorbit 10 minute. El isi imagina ca o sa devina presedinte. Cu toate ca era un om simpatic, Calinescu a facut un mare rau. El si-a imaginat "Chestiunea Zilei" ca un loc in care presedintele, primul-ministru, fostul presedinte erau niste derbedei dintr-un sat care beau tuica, vorbeau de femei, radeau, iar seara de seara poporului i s-a insuflat aceasta idee, subliminal, ceea ce este extrem de periculos. Il vedeai pe Constantinescu, vorbea, spunea prostii, o vedeai pe Zoe Petre ca isi punea o peruca in cap. Atunci ce puteam sa fac? Sa-i spun lui Calinescu: "Domne, uite nu e bine ceea ce faci?!"" a spus fostul presedinte.(Cancan)