Jack Osbourne, fiul lui Ozzy Osbourne: “Tatal meu nu e un idiot. In opinia mea, nu exista nimic mai apropiat de geniu." (Gardianul).

"Tezaur folcloric", varianta gay: “Invitatele noastre de seama va vor purta pe meleagurile obarsiei... in incapatorul fund... al Romaniei (...) Sa o simtim adanc in tot trupul nostru aceasta incantare ce o numim muzica populara romaneasca” (Gardianul).

"Iepurasul" Natacha Jaitt: „Daca ma dezbracam pe scena, reuseam ca actrita" (Atac).

Amanta lui Garcea, Ramona Olteanu, facuta albie de porci de apropiati: „Ramona Olteanu Ionela nu se diferentiaza cu nimic de toate celelalte pitipoance care isi pun nurii la bataie pentru o masina, un inel, o prajiturica, un rol cat de mic intr-un serial tv sau o aparitie in presa." (Atac).

Israela: "Am facut sex, nu dragoste, chiar daca fractura nu e complet vindecata. Doctorul ne-a interzis aceasta activitate, cel putin pentru o perioada, iar Liviu a suportat cuminte restrictiile. In luna de miere, insa, nu ne-am dezlipit unul de celalalt, iar acest lucru e normal pentru doua persoane care se iubesc atat de mult” (Click).

Naomi: “Vad ca in Romania talentul meu nu este apreciat la adevarata valoare si oamenii inca au prejudecati. Ultima mea speranta este vestitul concurs international (n.r. "Hijos de Babel"), unde am de gand sa ma inscriu cat mai curand. Tanjesc la succesul pe care-l are acum Costel” (Click).