O prostituata de lux despre Simona Patruleasa: „Lasa-ma, fata, cu vedetele astea! Nu stii cand venea Patruleasa aici, cu unul, cu altul, de facea show? Ai uitat?! Vrei sa-ti arat iar pozele?! Acum e mare doamna, ce sa zic?! A uitat de unde-a plecat!" (Atac).

Modelul argentinian Maria Eugenia Rito: „Vreau sa va spun doar atat. Nu mai am 20 de ani si sunt fete foarte frumoase. Voi continua sa imi arat corpul atata timp cat voi putea sa fac acest lucru, dar vreau sa demonstrez oamenilor ca pot face si altceva. Sa iti arati corpul este ceva superficial sau o chestiune de moment si o voi mai face, dar vreau sa am si un copil. Dar sunt convinsa ca sunt si alte lucruri importante. Vreau sa ma maturizez, pentru ca daca nu o voi face, voi ramane la fel. Oamenii se vor plictisi de mine si eu, la fel." (Atac).

Dan Diaconescu: "Elodia e moarta daca nu e vie". Dan Diaconescu sustine ca serialul Elodia este viitorul jurnalismului si ca in cinci ani toate televiziunile vor difuza astfel de cazuri. (Romantica).

Jessica Simpson: "Am mereu gaze, dar garantez ca parturile mele miros ca o gradina de trandafiri" (Cancan).