Fratele Madonnei: “Demi Moore le-a stropit pe prietenele mele lesbiene cu lapte de la san!” Christopher Ciccone, fratele Madonnei, iese la rampa cu o declaratie socanta care, spune el, este cat se poate de adevarata, protagonista povestii fiind Demi Moore. Barbatul, care a lansat recent cartea “Life with My Sister Madonna” incearca, astfel, sa se bucure de publicitate pe spatele prietenei sale de multi ani, Demi. “Eram intr-un club si Demi dansa langa mine si ma incaleca din spate. Aceasta intamplare nu se regaseste in carte, insa pot spune ca, la vremea aceea, ea se afla in perioada de alaptare, asa ca a picurat lapte din sani pe prietenele mele lesbiene, scrie Gardianul.

Kevin Spacey a lasat un barbat...in fundul gol. Celebrul actor a reusit sa lase un grup de petrecareti cu gurile cascate, dupa ce i-a dat pantalonii jos unui barbat si l-a lasat in fundul gol. Bizara intamplare a avut loc in Croatia, unde Kevin Spacey se afla in vacanta. Si se pare ca starul din American Beauty se distra de minune fara sa-i pese de nimic, daca tinem cont ca, dupa ce l-a dezbracat, Spacey l-a si strans de fese, afirma Romantica

O columbianca a nascut un bebelus urias. O columbianca a adus pe lume, prin cezariana, o fetita care cantareste nu mai putin de sase kilograme. Marea teama a mamei a fost ca nu va putea duce sarcina pana la capat, pentru ca simtea cum fatul creste de la o zi la alta. Medicii au asigurat-o, insa, ca nu va naste inainte de termen. Fetita-gigant este alimentata artificial cu oxigen pentru ca are unele probleme de respiratie, iar nivelul glucozei din sange este foarte scazut, titreaza Romantica.

A mancat 155 de aripioare in 12 minute. Americanca Sonya Thomas (foto), denumita 'Vaduva Neagra', a castigat zilele trecute concursul de mancat aripioare picante, care a avut loc in Buffalo, SUA. Femeia, care nu cantareste mai mult de 45 de kilograme, e in stare sa-i intreaca la infulecat pe cei mai burtosi barbati, ea detinand mai multe medalii la competitiile de mancat. Astfel, anul acesta, Sonya a reusit sa dea gata 155 aripioare picante in doar 12 minute, informeaza Libertatea.

Virginitatea se vinde la licitatie. O tanara studenta, in varsta de 20 de ani, din Kassel, Germania, a postat pe internet, pe site-ul „gesext.de” un anunt prin care isi scotea la licitate virginitatea, informeaza ziarul german Bild. Folosind ca nume „Yasmina88”, tanara studenta a postat anuntul pe 21 august, urmand ca licitatia sa se incheie pe 18 septembrie. La inceput a fost considerata o gluma , dar dupa ce s-a anuntat ca cel care va castiga licitatia va primi si un certificat medical, ce urmeaza sa fie eliberat chiar in data de 18.09, prin care se atesta virginitatea tinerei, ofertele au inceput sa curga. Dupa ce a primit mai mult de 50 de oferte, suma maxima licitata este de 5.650 de euro. Intrebata de jurnalisti cum de pana la varsta de 20 de ani nu a avut nicio experienta sexuala, fata a raspuns ca provine dintr-o familie conservatoare, unde discutiile despre sex erau considerate tabu, scrie Click.

Un nigerian a divortat de 82 dintre sotiile sale. Un nigerian, in varsta de 84 de ani, a acceptat sa divorteze de 82 din cele 86 de sotii ale sale pentru a se conforma legii islamice care permite ca un barbat sa aiba doar patru sotii, relateaza Click.

Vitel cu 6 picioare, la licitatie. Un fermier chinez care detine un vitel cu sase picioare, a primit o oferta de cumparare pentru animal, in valoare de aproape 6.000 de dolari. Barbatul nu s-a grabit insa sa accepte suma. El spune ca va mai astepta o vreme, sa vada daca cineva ofera mai multi bani pe ineditul tauras, relateaza Click.

Casti impotriva extraterestrilor. Desi pare incredibil, inventia americanului Michael Menkin a facut deja inconjurul lumii, cei care se tem ca vor fi rapiti de extraterestri declarandu-se mai mult decat multumiti de noile casti impotriva rapirilor intr-o alta dimensiune, acestea fiind deja raspandite in Statele Unite si existand interes si in Europa, in special in Tara Galilor, scrie Cancan.

Guvernatoarea goala a avut drept contracandidat un roman. Sarah Palin, controversata guvernatoare a statului Alaska desemnata de John McCain drept candidata pentru postul de vice-presedinte al SUA, l-a avut drept contracandidat la alegerile din 2005 pe romanul Merica Hlatcu, originar din Todireni, judetul Botosani. Hlatcu a emigrat in SUA in anii '90 si s-a stabilit in Anchorage, cel mai populat oras din Alaska. A intrat in politica, alegand Partidul Republican al lui George W. Bush. Romanul, in varsta de 59 de ani, este inginer motorist, absolvind o facultate din Constanta. In SUA, s-a inscris in Uniunea Internationala a Electricienilor, afirma Cancan.