Serbia va importa 250.000 de mirese. Oficialii Guvernului au decis deja sa importe 250.000 de viitoare neveste pentru a-i bucura pe burlacii frustrati din Serbia. Sefii Serviciilor Sociale se afla deja in negocieri cu vecini ca Ucraina, Moldova si Rusia, dar si cu tari indepartate ca Vietnamul, Burma sau Cambodgia. "Sunt 250.000 de tineri sarbi din sate care ar vrea sa se insoare, dar nu au cu cine. Am discutat deja cu Ambasada Ucrainei si ne-am dat seama ca sunt zone in Ucraina unde sunt mai multe femei decat barbati. Ar fi o oportunitate pentru ambele parti. Acest lucru ne-ar ajuta sa salvam satele sarbe aflate pe cale de disparitie", a declarat Zeljko Vasiljevic, Secretar de Stat, responsabil pe probleme de politica sociala, scrie Romantica.

265 de femei au alergat la Sydney incaltate cu pantofi cu tocuri cui. A mai fost doborat un record! La nivel inalt am putea spune. 265 de doamne si domnisoare au intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai multe participante la o cursa de viteza pe...tocuri cui! In uralele a mii de curiosi, participantele au alergat pe o distanta de 80 de metri, incaltate pe tocuri de peste 10 centimetri. Evenimentul a avut loc in centrul orasului Sydney, iar castigatoarea a primit un premiu de 5.000 de dolari australieni, afirma Romantica.

Maserati le excita pe femei, iar pe barbati, Lamborghini. Douazeci de femei si tot atatia barbati, neincrezatori in puterea de seducere a masinilor, au fost supusi unui test, in cadrul caruia li s-a masurat variatia hormonilor in timp ce ascultau motorul unor autoturisme. Astfel, s-a observat ca pentru femei cel mai bun afrodisiac e Maserati, toate cele douazeci de participante fiind excitate de sunetul scos de acesta. In schimb, Volkswagen-ul Polo le-a lasat 'reci'. In schimb, barbatii au fost mai receptivi la sunetul produs de motorul unui Lamborghini si indiferenti la cel al unui Ferarri, informeaza Libertatea.

Ofera orgasme pentru a trata durerea. Stuart Hill este cunoscut in Marea Britanie drept 'barbatul care te scapa de durere'. Acesta, avand varsta de 57 de ani, sustine ca poate sa trateze orice suferinta prin intermediul unei metode chinezesti. Mai exact, britanicul foloseste un aparat care produce vibratii pentru a le oferi... orgasme pacientilor sai. In acest mod, spune Hill, 'pacientii uita de orice durere', scrie Libertatea.

50.000 de virgine pentru rege. Regele Mswati al III-lea din Swaziland se desfata, in aceasta saptamana, cu un spectacol mai putin obisnuit. Peste 50.000 de fete virgine au sosit din tara la Palat ca sa danseze in fata monarhului. Barbatul le va admira pana pe 6 septembrie, cand ar putea sa-si aleaga, dintre ele, o noua sotie. Regele are deja 13 consoarte si nu si-a mai extins haremul de patru ani. Fetele au inceput inca de saptamana trecuta sa taie trestii, pe care le folosesc in timpul partidelor de dans, relateaza Click.

Autobuz de lux pentru caini. Un hotel pentru caini din Berlin a inaugurat, ieri, primul autobuz dedicat exclusiv patrupedelor. Vehiculul are 40 de cabine separate, in care animalele sunt transportate de la stapanii lor pana la centrul de ingrijire. Autobuzul e de fapt un vechi camion alb, convertit in mijloc de transport. Expertii au decupat in peretii vehiculului, 40 de ferestre mici, pentru ca animalele din interior sa aiba aer proaspat si sa poata admira peisajul, informeaza Click.

Sendvis de 3,6 metri. Un londonez pe nume George Lambert a reusit sa prepare cel mai mare sendvis din lume. Acesta are 3,6 metri inaltime si contine o cantitate impresionanta de ingrediente – 500 de felii de paine, 20 de manunchiuri de salata verde, 65 de rosii, 30 de banane, 25 de morcovi si un 1,5 kg de branza, scrie Click.

Penisul zburator. Atractia concursului de sarituri in apa, care are loc anual la Riga pe raul Gaugava, a fost un penis roz gigant, cu aripioare. Chiar daca s-a numarat printre favoritii publicului la castigarea concursului, penisul zburator nu s-a clasat pe podium. Evenimentul aliniaza la start zeci de concurenti, care sunt premiati pentru distanta pe care o strabat in aer cu masinariile facute de ei, relateaza Cancan.

Parasutistul britanic Jamie Robertson a suferit un accident in timpul unei sarituri de la 1.350 de metri. El a acrosat aripa avionului, si-a pierdut cunostinta si n-a mai reusit sa deschida parasuta la timp. In mod paradoxal, el s-a ales, in urma impactului cu solul, doar cu traumatisme minore, care nu i-au pus in pericol viata. In 23 de ani, Robertson a efectuat 400 de sarituri cu parasuta, informeaza Cancan.