Cioca despre ancheta la care a fost supus: "Ei (n.r. - anchetatorii) incearca sa ma faca sa par ce nu sunt. O sa aduc in instanta toate femeile care au fost in viata mea si care o sa declare ca nu le-am dat nici macar un bobarnac. Sa spunem lucrurilor pe nume. Daca nu exista mediatizarea asta, eram halit! Eram in puscarie!" (Libertatea)

Becali reclama datoria lui Mutu. In opinia finantatorului din Ghencea, cei 200.000 de euro pe care i-a dat lui Adi Mutu in urma cu cinci ani au fost 'tocati' de actualul jucator al Fiorentinei pe cocaina. Becali a facut astfel aluzie la faptul ca in 2004 Mutu a fost suspendat, dupa ce a fost depistat ca a consumat droguri. 'Baiatul asta (n.r.- Mutu) este asa de obraznic si de nesimtit ca nu mai suport! Trebuie sa-mi dea banii pe care mi i-a luat acum cinci ani. Atunci era disperat, avea nevoie de "marfa"', a declarat Gigi Becali. Cu o zi inainte, finantatorul Stelei il blestemase pe internationalul roman, afirmand din nou ca doreste ca Adrian Mutu sa-si rupa o mana: 'As vrea ca Mutu sa-si rupa o mana ca sa se invete minte. N-as vrea sa si-o rupa ca sa-si faca rau, ci ca sa-si aduca aminte ca are o datorie fata de mine'. Conform spuselor lui Becali, din cei 200.000 de euro, jucatorul mai are sa-i restituie 75.000 de euro. (Libertatea)

Cioca victima SMS-urilor contrafacute. Am parasit domiciliul conjugal, Kiki? De ce nu spui si cum? Si unde m-ai dus?" - acesta este textul primului mesaj pe care l-a primit Cristian Cioaca de la Adriana Oprea, jurnalista unui cotidian central, care a intrat in posesia mobilului Zapp al Elodiei Ghinescu, si care a jucat, o vreme, rolul avocatei disparute. Mesajul a fost primit de Cioaca la scurt timp dupa ce acesta a deschis procesul de divort. Prompt, Cioaca a raspuns. "Vino acasa, curva dracului, ca sa terminam cu tot circul acesta!". (Cancan)

Corneliu Vadim Tudor sau somnul ratiunii care nu doarme niciodata. „Da, eu am mereu discutii cu Emil Boc. Si in somn vorbesc cu Emil Boc. Am avut discutii si radem noi de el ca este mai mic de statura si vorbeste fara pauze de respiratie, dar are o logica foarte buna, este un bun orator si vorbeste o engleza impecabila (...), si eu efectiv il simpatizez pe Emil Boc, si vedeti ca si cand il critic sau rad de el o fac cu duhul blandetii“, a declarat ieri Vadim. (Cotidianul)