A stat agatat de metrou. Un barbat, a carui identitate a ramas deocamdata necunoscuta, a sarit pe tamburul de la capatul unei garnituri de metrou din Essen, Germania, si a calatorit in conditii extrem de periculoase. Imaginea incidentului, care s-a petrecut recent, a facut senzatie pe internet. Un purtator de cuvant al serviciului de transport in comun din Essen a explicat ca barbatul si-a riscat astfel viata, deoarece trenurile circula cu viteze de pana la 80 km/h, scrie Libertatea.

S-a infiintat politia homo din Italia. Reprezentantii minoritatilor sexuale din cadrul fortelor de ordine italiene s-au constituit intr-o organizatie proprie. Organizatia compusa din homosexuali si lesbiene angajati in cadrul fortelor de carabinieri, politie financiara si armata se va lansa in forta incepand cu luna aceasta. “Polis Aperta” are deja 200 de membri in uniforma si se lupta pentru drepturile minoritatilor sexuale, anunta Click.

Locuri de parcare mai late pentru femei, in Croatia. Centrul comercial Emmezeta din Zagreb a introdus spatii speciale de parcare pentru soferite, care sa le permita parcarea masinii mult mai usor. Noile spatii "sexy", asa cum au fost numite de reprezentantele sexului frumos, au fost decorate cu flori roz si sunt de doua ori mai mari decat cele pentru barbati. Chiar daca decizia s-a bucurat de un real succes in randul femeilor, aceasta a generat o revolta in randul barbatilor, care s-au aratat deranjati de acest "tratament preferential", informeaza Cancan.

Gena divortului. O echipa de cercetatori suedezi au descoperit o „gena a divortului“, legata direct de riscul destramarii relatiei dintre doua persoane. Gena in cauza joaca un rol determinant in stabilirea felului in care creierul raspunde la o substanta esentiala in procesul de atasare emotionala intre un barbat si o femeie. Barbatii care au una sau doua variante ale acestei gene tind sa fie mai detasati de partenerele lor si, in acelasi timp, sunt mai inclinati sa declare ca au intampinat dificultati maritale, relateaza EvZ.

Politia japoneza, pusa pe jar de “cadavrul” unei papusi gonflabile. Toata tevatura a inceput intr-o dimineata, cand politistii din peninsula Izu au primit un telefon disperat de la un cuplu de turisti care vazusera un “cadavru” in timp ce-si plimbau cainele printr-o padure. 15 politisti au fost trimisi imediat la fata locului si au descoperit ceea ce parea a fi un cadavru uman, infasurat in folie de plastic, legat bine la glezne, mijloc si gat. Abia cand a ajuns in mana medicilor legisti s-a descoperit adevarata identitate a “corpului”. Cand acestia au taiat folia de plastic, au descoperit inauntru nu un cadavru de femeie, asa cum se banuia, ci o femeie gonflabila, o jucarie sexuala in marime naturala, scrie Gandul.

O vacuta si-a intepenit capul intr-o masina de spalat. O vacuta, prea curioasa se pare, a fost eliberata de RSPCA, o organizatie ce se ocupa cu salvarea animalelor din Anglia, dupa ce si-a blocat capul intr-o... masina de spalat. Vacuta a scapat nevatamata, insa organizatia atrage atentia asupra faptului ca aruncarea deseurilor in spatii neamenajate poate dauna vietii salbatice, noteaza Romantica.

Sef de stat si traieste pe banii sotiei! Eroul “revolutiei rozelor” de acum trei ani, poate fi considerat unul dintre cei mai saraci sefi de stat din Europa. Cel putin asa reiese din declaratiile de avere depuse pentru ultimele 12 luni de catre seful statului, presedintele parlamentului si primul-ministru de la Tbilisi. Potrivit The Georgian Times, citat de Click, sotiile primilor oameni in stat din Georgia sunt persoane care se descurca usor in viata si sunt capabile sa-si intretina barbatii. Bunaoara, Mihail Saakasvili nu are nici macar apartament propriu. Pana la finalizarea constructiei resedintei prezidentiale in zona istorica a capitalei Tbilisi, el locuieste in casa sotiei sale Sandra Roelofs, intr-un apartament de aproximativ 120.000 de dolari.

Omul Tigru, ciudatul Londrei. Americanul Dennis Avner, in varsta de 50 de ani, care a devenit celebru dupa ce s-a supus de bunavoie la zeci de interventii chirurgicale pentru a ajunge sa semene cu animalul sau totem, tigrul, vine zilele acestea la Londra. Barbatul a fost invitat sa participe la vernisajul expozitiei "Believe It Or Not" (Crezi sau nu), organizatorii fiind de parere ca acesta ilustreaza cel mai bine conceptul de "ciudatenie". Considerat a fi barbatul care a suferit cele mai multe interventii chirurgicale estetice din lume, Avner si-a modificat de-a lungul timpului forma urechilor, a nasului, ochilor si a buzelor si nu iese din casa fara sa isi ataseze niste mustati sintetice, relateaza Cancan.

Palatul Buckingham valoreaza 935 de milioane de lire sterline. Daca aveti un miliard de euro, puteti cumpara Palatul Buckingham. Este adevarat ca proprietatea familiei regale britanice, nu a fost scos la vanzare, dar in cazul in care asta s-ar intampla vreodata, acesta ar fi pretul. Un site din Regatul Unit, specializat in evaluari imobiliare, a stabilit ca, in prezent, palatul Buckingham valoreaza aproape 950 de milioane de lire sterline, adica peste1 miliard de euro. Suma este justificata, spun expertii. Palatul are 775 de incaperi, intre care 52 de dormitoare regale si de oaspeti, 188 de camere pentru personalul administrativ, 92 de birouri si 78 de bai. Pe langa acestea, Buckingham mai dispune de o sala de cinema, piscina si propriul oficiu postal, noteaza Romantica.

A vaslit 99 de zile. Britanica Roz Savage tocmai a incheiat o calatorie pe apa care a durat 99 de zile. Femeia a plecat din San Francisco la bordul unei barci din fibra de carbon dotata cu satelit si panouri solare si a ajuns in Honolulu, Hawaii, dupa ce a vaslit aproximativ 12-15 ore zilnic, anunta Cancan.