La MTV Video Music Awards, Paris Hilton catre Britney: „Te iubesc. Mi-e dor de tine. Si ma bucur atat de mult sa te vad” (Gardianul)

Mihaela Radulescu: "Am studiat multe statistici si am aflat ca fumatorii fac sex de doua ori mai putin decat un nefumator. Sa fim sinceri si sa recunoastem ca nu intotdeauna este placut sa saruti o femeie care miroase a fum de tigara sau un barbat a carui piele este imbibata de fum. In timp, aceasta retinere duce la probleme grave de cuplu”.(Gardianul)

Laura Andresan: "Viata intr-adevar e un preludiu, si uneori apar orgasme. Si apoi pina la urmatorul s-ar putea sa mai treaca aproximativ nu stiu, eu nu opresc timpul cind sint fericita. Poate de asta nu sint fericita 24 de ore la rind. Insa in fiecare zi de citeva ori. E frumos sa traiesti e simplu nu-i usor, dar de citeva ori pe zi traiesti cel mai frumos sentiment sincer." (7Plus)

Florin de la Hi Q: "Tot ce am este rodul talentului si muncii pe care am depus-o in ultimii 15 ani. Daca am sau nu succes, daca lumea imi zimbeste pe strada sau nu ma recunoaste, daca fetele vor sa ma cunoasca sau fug de mine, toate acestea sint rezultatul a ceea ce fac eu. Cu mintea si miinile mele. Daca lumea vrea sa ma invite la conferinte sa le vorbesc despre ceea ce fac este pentru ca vor sa auda ce zic. Nu pentru ca sint mai destept decit altii, sau mai indreptatit. Ci pentru ca am facut ceva si ei ma admira pentru asta. Asa ca nu ma invidia. Intoarce-te la job si fii cel mai bun." (7 Plus).

Vedeta porno, Alina Plugaru: „Viata este o boala cu transmitere sexuala”. (Atac)

Denise Richards despre Charlie Sheen: "Saptamana trecuta i-am trimis un mesaj lui Charlie ca sa-l intreb daca merge la Ziua Familiei (eveniment organizat la scola fiicei lor, Sam) si ca sa-i spun ca Sam este bolnava. Raspunsul lui a fost ca tu si retardatul tau tata o sa faceti cancer ca sa mergeti sa va intalniti in cer cu proasta de maica-ta. Sa arzi in iad, curvo! Mama mea a murit de cancer. Eu de asta am parte in fiecare saptamana. Nu a fost la scoala, a fost tatal meu in locul lui si uite cum imi vorbeste". (Atac)

Catalin Chelu, unul dintre cei mai importanti actionari persoane fizice de la SIF Oltenia, de vorba cu Dinel Staicu presedintele Consiliului de Administratie. "Cu concertatu asta o sa-mi beliti (...) si dupa aia sa te tii tata ce daune va cer, pe drumuri o sa te las, singur, esti responsabil de chestia asta?; "De ce (p...) nu vorbesti atunci si ma lasi sa sar?"; "Ce (p...) calului, iar o sa ma dai pe mine ca vin concertat si o sa iesi cu 3%, o sa rada curcile!"